Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-on éves lányok! Hányadik randin jöhet a szex?
ma 12:46
Gratulálok hozzá hogy te ilyen jó emberismerő vagy, hogy 3x -12 órás randi után meg tudod állapítani hogy az az ember normális e vagy sem. Ha netán melléfogsz akkor ne ide gyere sírni hogy minden pasi roha.dék és csak dugni akar.
Pasiként mondom hogyha nekem 1 lány felajánlkozna 3.-4. randi után azt kiröhögve küldeném el a f@szba. Dugni minden idióta félkegyelmű ember is tud. De őszintén szeretni és elfogadni a másikat teljesen már annál kevesebben!
Nekem minimum fél év kell a bizalomhoz,nem fogok összefeküdni egy szimpatikusnak tűnő férfival csak mert kívánom.ki kell kellően ismerni,később jönnek elő a rossz tulajdonságok.
23l
16:38
Én nem általánosítottam, egy és egyedül neked, az előző hozzászólásomban meg az itt válaszolóknak címeztem. Ha valakinek nem inge, az ne vegye magára.
Sajnos nem mindenki olyan jó emberismerő mint te vagy, valakiket csúnyán kihasználnak... Örülj hogy te megúsztad!
19:38
Aki nem csak egy olcsó gyors numerát akar, hanem komoly kapcsolatot, az igen is várni fog!!
Azért hogy kiderüljön komolyak e a szándékai. Aki csak dugni akar az nem fog 3-4 hónapot jópofizni a csajnak, hanem már az első randin meg akarja fektetni.
ad2, a másikat nem lehet 1 óra beszélgetés alatt kiismerni meg megismerni. (tudom vannak itt profik akiknek megy, de ne őket vegyük alapul)
Szex meg a kapcsolat velejárója, de nem az alapja. mondhatni az csak hab a tortán! (vagyis ebben a nemnormális világban, csak a normális embereknél hab a tortán, a többi birkánál a kapcsolat alapja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!