Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg hogy akarjon?
szerintem ő nem attól fél hanem a 13év korkülönbségtől.
nem ismerem de mivan ha ő már gyereket szeretne? v h odaköltözz hozzá? te meg még suliba jársz, tanulgatsz, stb..
nem ismerem a pontos körülményeket, lehet h semmi ilyen akadálya nem lenne, de lehet h nem akar ezekkel küzködni :S
de vicces és a pasik szeretik az ilyet :D
bár már 1 hónap távlatából, azis lehet lett vkije :S
egyébként buta ha otthagy mert a mai még szabad 20-30 évesek már nem olyanok mint egy kedves vidám 17-8 éves lány.
nincs neki, ez biztos.
hogy érted? :D a mai 20-30 éves nők? hát tény hogy fapinák... :D kivételeknek tisztelet :D
nem véletlenül szabad 1 20-25 fölötti nő, tuti van vmi dilije.. legalábbis én ezt vettem észre :D
18-20 alatt még nem annyira pasiznak, szval vannak szabadon a normálisakból is :D v 20 fölött megzakkannak vmi rejtélyes oknél fogva :D pontosan még nem jöttem rá melyik az igaz
köszi :)
mégpedig 2 oka: nem szép vagy ha szép akk vmi dilije lehet :D kül lecsapnának rá. És van még a 3. lehetőség h épp szakított a barátjával, de az ilyenek rögtön el is kelnek szinte a szakítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!