Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy győzzem meg hogy akarjon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg hogy akarjon?

Figyelt kérdés
Hogy győzzem meg, hogy akarja a kapcsolatot, ha ódzkodik attól hogy összejöjjön velem? Zavarja a 12 év korkülönbség... nem akar liliomtipró lenni ezt szó szerint így mondta. Miért lenne liliomtiprás, ha én is akarom a kapcsolatot? Én:17/lány Ő: 30/férfi
2012. okt. 14. 19:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

szerintem ő nem attól fél hanem a 13év korkülönbségtől.

nem ismerem de mivan ha ő már gyereket szeretne? v h odaköltözz hozzá? te meg még suliba jársz, tanulgatsz, stb..

nem ismerem a pontos körülményeket, lehet h semmi ilyen akadálya nem lenne, de lehet h nem akar ezekkel küzködni :S

2012. nov. 3. 18:00
 22/37 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy a testvérének van egy fia, és imádja :) lehetséges... :/
2012. nov. 3. 18:11
 23/37 anonim ***** válasza:
sztem kérdezz rá :)
2012. nov. 3. 18:13
 24/37 A kérdező kommentje:
már vagy egy hónapja nem beszéltünk... így ráírnék: bocsi, de azért nem folytatjuk ezt az egészet, mert te már gyereket tervezel? enyhén indiszkrét :D
2012. nov. 3. 18:18
 25/37 anonim ***** válasza:

de vicces és a pasik szeretik az ilyet :D

bár már 1 hónap távlatából, azis lehet lett vkije :S

egyébként buta ha otthagy mert a mai még szabad 20-30 évesek már nem olyanok mint egy kedves vidám 17-8 éves lány.

2012. nov. 3. 18:21
 26/37 A kérdező kommentje:

nincs neki, ez biztos.

hogy érted? :D a mai 20-30 éves nők? hát tény hogy fapinák... :D kivételeknek tisztelet :D

2012. nov. 3. 18:25
 27/37 anonim ***** válasza:

nem véletlenül szabad 1 20-25 fölötti nő, tuti van vmi dilije.. legalábbis én ezt vettem észre :D

18-20 alatt még nem annyira pasiznak, szval vannak szabadon a normálisakból is :D v 20 fölött megzakkannak vmi rejtélyes oknél fogva :D pontosan még nem jöttem rá melyik az igaz

2012. nov. 3. 18:30
 28/37 A kérdező kommentje:
Te jó fejnek tűnsz :D Egyébként igen... ha 25 fölött nem kelt még el a nő ott problémák vannak :S
2012. nov. 3. 18:32
 29/37 anonim ***** válasza:

köszi :)

mégpedig 2 oka: nem szép vagy ha szép akk vmi dilije lehet :D kül lecsapnának rá. És van még a 3. lehetőség h épp szakított a barátjával, de az ilyenek rögtön el is kelnek szinte a szakítás után.

2012. nov. 3. 18:37
 30/37 A kérdező kommentje:
betöltöm a 18-at és menten lecsapok rá. egy fiatal szép lánynak csak nem tud majd ellenáll... ennyire csak nem lehet jófiú...
2012. nov. 3. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!