Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg Anyut?
Barátomnál szeretnék aludni. 18 éves vagyok, és szűz, 3 hónapja vagyunk együtt. Nem lefeküdni szeretnék vele, csak jó lenne egymáshoz bújva aludni, mellette kelni, ilyesmi. Anyu nem díjazná szerintem, tuti, hogy az az indok, hogy "korai", de nem tudom, mi is a korai igazából. Ha le akarnánk feküdni, bármikor le tudnánk. Tiszta hülye kifogásokat fog találni, mindig azt szokta, de mégis milyen ellenérveket hozzak fel, amivel meggyőzhető lehetek?
18L 20F
Figyi! 18 éves szavazóképes magyar választópolgárjenő vagy, na nehogymár ne kettyinthessél egy jót végre!
Kettő okból is büszke lehetne rád édesanyád:
-eddig nem pazaroltad el magad
-most pedig, -mikor végre időszerű, és a megfelelő szituáció is adott- képes vagy egészségesen hozzáállni a dologhoz, és felnőtt módjára megfontoltan lerendezni az ügyet (ez túl hivatalos volt, de az érzelmi részét tedd te hozzá) - azért, gondolom, a védekezés is megoldottnak tekinthető...
Puszilom anyukádat, amiért törődik veled és félt, de talán itt az ideje lazítani a gyeplőn!
hát nekem anya anno egy év után engedte meg hogy lent aludjak a páromnál (azaz miután betöltöttem a 18-at...mert addig nagyon be volt húzva a kézifékem, és azt mondta hogy ha betöltöm a 18-at idézőjelesen, bizonyos határokon belül azt csinálok amit akarok)...szóval mi is megszenvedtük azt az egy évet...de már 4 éve szinte mindig együtt alszunk :P
szerintem várd meg még anyud enged...mást úgy sem tudsz tenni...amíg az Ő házukban laksz, addig sajnos az Ő szabályai szerint kell élned...(persze vannak ennél lazább szülők...meg is lehet nézni a csemetéiket...)
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!