Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg hogy akarjon?
Figyelt kérdés
Hogy győzzem meg, hogy akarja a kapcsolatot, ha ódzkodik attól hogy összejöjjön velem? Zavarja a 12 év korkülönbség... nem akar liliomtipró lenni ezt szó szerint így mondta. Miért lenne liliomtiprás, ha én is akarom a kapcsolatot? Én:17/lány Ő: 30/férfi2012. okt. 14. 19:55
11/37 anonim válasza:
Látom nem fogod fel a dolgot...majd egyszer felnősz remélhetőleg értelmesebb leszel és akkor majd megérted.
Addig meg jó legyél!
12/37 A kérdező kommentje:
Szerintem túlzás valakit 17 évesen legyerekezni-
2012. okt. 14. 20:31
13/37 anonim válasza:
Hozzá képest vagy az.Hidd el 30 évesen már van annyi tapasztalata,hogy magába zúgasson,lefektessen párszor,majd összetört szívvel otthagyjon
14/37 anonim válasza:
30 évesen ő már jóval többre vágyik, mint amit te meg tudnál neki adni. Persze, van ezer példa, hogy működhet a dolog. De szerinte nem működhet, ami az én szememben is dicsérendő hozzáállás a részéről.
A jóval többet úgy értem, hogy részéről reális elvárás lenne egy-két éven belül esküvő, plusz esetleg gyerek is. Te készen állsz erre? Kötve hiszem, lehetőséged sincsen rá, semmi egzisztenciád nincs még.
Akkor meg ő minek pazarolja az idejét, ha előre tudja, hogy semmi értelme a dolognak?
16/37 A kérdező kommentje:
rohadt dögös... ha tudnád... kiköpött Matt Bomer...
2012. nov. 3. 17:34
17/37 anonim válasza:
hmmm :)
pedig arra gondoltam h talán helyettesíthetném :D
egyébként ő mit mondott te bejössz neki?
18/37 A kérdező kommentje:
persze. viccesnek, okosnak tart, azt mondta jól csókolok aztán.. megijedt.
2012. nov. 3. 17:42
19/37 anonim válasza:
sztem megijedt :S nem akarja tönkretenni az életed, legalábbis ő ezt hiszi sajnos :/
20/37 A kérdező kommentje:
de egy korombeli is ugyan úgy megbánthatna... olyan dilis
2012. nov. 3. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!