Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg hogy akarjon?
Figyelt kérdés
Hogy győzzem meg, hogy akarja a kapcsolatot, ha ódzkodik attól hogy összejöjjön velem? Zavarja a 12 év korkülönbség... nem akar liliomtipró lenni ezt szó szerint így mondta. Miért lenne liliomtiprás, ha én is akarom a kapcsolatot? Én:17/lány Ő: 30/férfi2012. okt. 14. 19:55
1/37 anonim válasza:
tőled ez elfogadható h egy idősebb pasiba vagy belezúgba.
De alapból nem normális dolog.
ÉS teljesen normális dolog h ő nem akar tőled semmit.
Remélem sosem akar majd.
2/37 anonim válasza:
Megértem a pasit. Azért mondta ezt mert normálisan gondolkozik.
3/37 A kérdező kommentje:
Két lábbal állok a földön. Nincs szó belezúgásról, csupán megszeretném ismerni. De ő úgy elutasít, hogy meg sem próbáltuk kicsit nonszensz.
2012. okt. 14. 19:58
4/37 anonim válasza:
Ne viccelj. Te egy lány vagy, egy férfit megszerezni nektek a legkönnyebb dolog a világon. Ha rá mászol, nincs az az isten amiért visszautasítana.
5/37 Gyakori Ferenc válasza:
Nem nonszensz, 30-17 kicsit durva, látszik hogy van esze, és nem megy bele ilyen kapcsolatba.
6/37 anonim válasza:
Örülj,hogy ilyen normális férfiba futottál bele.Más azonnal kihasználná ezt a helyzetet és megdugna párszor majd otthagyna..
7/37 anonim válasza:
Ne csodálkozz h elutasít, gyerek vagy még neki.
ÉBredj fel.
8/37 A kérdező kommentje:
Nem fogok rámászni és megdugatni magam sem vele sem mással... Nem érzem magam olyan kevésnek hogy azzal érhessek el bármit, hogy szétteszem a lábam... ha meg csak ezt akarná akkor nem taszítana el magától.
2012. okt. 14. 20:00
9/37 A kérdező kommentje:
És? Lehet hogy normális a gondolkodásmódja, de nem vagyok ezzel előrébb. Mert így sem kellek neki. Aki megdugatja magát mással az annyival előrébb van hogy legalbáb szeretgethették egymást testét, de az sem kell majd hosszabb kapcsolatra... Ígyis úgyis az a vége, csak nekem a gerincem megmarad...
2012. okt. 14. 20:02
10/37 anonim válasza:
"Nem fogok rámászni és megdugatni magam sem vele sem mással... Nem érzem magam olyan kevésnek hogy azzal érhessek el bármit, hogy szétteszem a lábam... ha meg csak ezt akarná akkor nem taszítana el magától."
Na végre egy értelmes gondolat. Ezt miért nem írtad le a kérdésedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!