Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan férfit, akinek még nem volt párkapcsolata?
Még a haverjaimról se tudom biztosra hogy melyiknek nem volt még párkapcsolata, van olyan akinek azóta biztos nem volt amióta ismerem, van olyan aki járt valakivel de még a szülei se ismerték a lányt annyira rövid ideig. Én is csak onnan tudok róla hogy mesélte.
Nekem se volt még, én 22 éves vagyok.
Akkor csatlakoznék a klubhoz, mint 5ödik..
Nekem azért nem volt, mert egyszerűen közeledni sem merek/tudok a nőkhöz. Amolyan vesztes típus vagyok.
Bár tudnék tanácsot adni...az azt jelentené, hogy szakértő vagyok.;)
27/F
Van, az unokatesóm. Amúgy tök átlagosan néz ki, jófej is tud lenni, de rá nem merne nézni egy lányra, nemhogy hozzászólni, és nemsoká 23 éves.
Egyébként, valamit elronthattak a családban a neveléssel, mert a 21 és 18 éves hugainak sem volt még soha pasija...
10:43
Biztos elronthattak valamit ha a 21 meg a 18 éves hugi nem lett egy k.rva és nem dugatta szét magát az egyik discoban.
Ismerek, nem is egyet. Teljesen normális emberek, és nincs ebben semmi extra, nem ők lassultak la, hanem a világ gyorsult fel. Az az abnormális, hogy 14 éves gyerekek már pasizgatnak. A kapcsolat hiánya és a normalitás nem függ össze.
Ez persze nem vonatkozik a gyiken nyavalygó semmirekellőkre, nekik tényleg azért nem volt (és nem is lesz reményei(n)k szerint), mert egész egyszerűen semmirekellőek :D De mivel nem is akarnak, így nem baj.
Nekem nem volt.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!