Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szeret egy fiú, de én csak barátként tekintek rá?
Figyelt kérdés
szeret egy fiún(barátai mondták, nem ő) de látszik is rajta. Nem akarom megbántani, mert barátként nagyon bírom és nem akarom elveszíteni, de azt sem szeretném hogy többet gondoljon és "beleélje" magát. mit csináljak? csak ezt mondjam el neki? de az neki nagyon rossz lesz :S fiú-lány barátság... :S2012. okt. 13. 22:05
2/11 A kérdező kommentje:
mert mást szeretek
2012. okt. 13. 22:11
3/11 anonim válasza:
Jaj de utálom ezt. Mondd meg neki, nem fog belehalni és te sem ha nem barátkozik veled utána.
4/11 anonim válasza:
Fiú-lány barátság nincs. Én háromszor próbálkoztam ugyanannál a nőnél, még azt is mondtam neki, hogy elvenném feleségül (komolyan gondoltam). Nem mondhatja, hogy tényleg nem érdekel. Persze akkor megkérdeztem tőle, mi tartja vissza tőlem (mivel elfogad úgy, ahogy vagyok, persze ez kamu). És olyan nevetséges szöveggel koppintott le, hogy hihetetlen, neki "más" kell, és csak egy idősebb férfi tudná megadni neki azt, aki 30 éves. Ja igen, bocs, hogy nem vagyok gazdag és 30 éves. Számító nőszemély, de legalább felfedtem az igazi alakját. Most inkább ellenségként tekintek rá, noha barátságos vagyok vele. 19/F
5/11 A kérdező kommentje:
azért ezzel nem értek egyet h fiú lány barátság nincs
van fiú barátom és nem érzek iránta semmit ( baráti szereteten kívül) neki is más tetszik nekem is
2012. okt. 13. 22:15
6/11 anonim válasza:
:S mond el akkor neki.. ne kínozd tovább...
7/11 Ⱳhite ßelle válasza:
Hagyd ott a fenébe, minél kevesebb fájdalmat okozz neki. Nem érdemled meg a szerelmét.
8/11 anonim válasza:
Kérdező:
Pontosan ugyanabban a helyzetbe vagyok mint te!!
-van egy fiú, aki belém van zúgva, de én nem érzek iránta semmit
-nekem más teccik
-az eyik legjobb barátom egy fiú
-én neki is más teccik
ami a kérdést illeti: én megmondtam neki facebook-on, hogy nem akarok vele járni.
Nem hiszem hogy sokat segítettem, de...
9/11 anonim válasza:
igen, ahogy White Belle is írta, ne szórakozz vele. VFerd a fejed a falba, hp-vagy.
10/11 anonim válasza:
mondd meg neki hogy mást szeretsz és kész:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!