Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiaknak vagy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak vagy a nőknek fontosabb a külső (az hogy bejöjjön a másik) párválasztásnál, átlagban?

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 19:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a nőknek, hanem a férfiak jobban kiegyeznek egy rosszabb nővel, mert nekik lyuk kell. Ebből az következik, hogy a pasi simán megcsalja azt a nőt, mert csak a szex miatt van vele, ezért van az, hogy tele van az internet barátnős pasikkal, mert nem boldog a kapcsolatuk, mert olyan nővel jöttek össze, ami nem jön be nekik.
2012. okt. 13. 19:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Szóval: konzultálj ezügyben a helyes pasikkal. Majd ha nem lehet őket a szegről is leakasztani, akkor az előnytelenebb külsejű lányok talán elgondolkoznak, hogy jó lesz nekik a kevésbé helyes srác is. :)
2012. okt. 13. 19:30
 13/17 anonim ***** válasza:

11: Én ezt úgy látom, hogy mindkettőnek fontos, de mint levezettem, a pasik könnyen kaphatósága nagyban közrejátszik.

A megcsalás ténye itt nem konzekvens, vagyis lényegtelen. Ma már lassan mindenki csal mindenkit mindenkivel, meg aztán, kinek mi a fontos.

Azokat a pasikat is megcsalják, akik öregek és csúnyák, aztán valami fiatal bombázót szednek össze. De biztos még így is megéri nekik.

2012. okt. 13. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:

"Én pont az ellenkezőjét látom, ronda pasiknak szép nőjük van, a csúnyácskább lányoknak szintén csúnya pasijuk, egy jóképű szóba sem áll velük, mert jó nőt keres."

Én teljesen átlagos lányokat látok mostanában extra csinos divatfiúkkal. :)

2012. okt. 13. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:

De te azt akarod bizonyítani, hogy a hímnem válogatósabb. Eleve veszett ügy, reménytelen. (Előző oldal, utolsónak szólt).

Ami picit megtévesztő lehet, hogy néhány ronda pasi gazdag, és "üzletből" vele van néhány bomba nő.

Ilyenkor azoknak a nőknek csöppet sem tetszik a fickó, a pénze kell, közben helyes pasikkal csalják.

2012. okt. 13. 19:35
 16/17 anonim ***** válasza:

"A nő ha nem kap kedvére való helyes pasit, masztizik otthon és kész. A (jó, helyes) pasi, ha nem kap kedvére való szép nőt, akkor összejön egy bármilyen nővel, lefekszik vele, jár vele, megdugja, kinyalja, tenyerén hordozza (míg nem lesz jobb). Mert a pasinak MINDIG kell nő. Olyan nincs, hogy ne legyen nő. Nem vár. Nem válogat (csak ha van választék- ha nincs, kiegyezik)."

Ekkora hülyeséget. Ha a férfi nem jut olyan nőhöz, aki tetszik neki, akkor elmegy kurv@zni. Szerinted miért hagynak évente milliárdokat prostiknál?

Amúgy teljesen felesleges vita. Normál körülmények között az emberek nem fognak összejönni hosszútávra olyannal, aki nem vonzó számukra. Mindenkinek van egy belső szintje, ami alá nem hajlandó adni. Ha valakinek magas ez van, max. nem lesz annyi párja.

Inkább az elgondolkodtató, hogy a média mennyire befolyásolja ezt az egész folyamatot, hiszen folyamatosan az arcunkba vannak tolva a tökéletes külsejű emberek, sokan azt hiszik, hogy az a külső természetes és ilyen génekkel születtek, így az átlagosra, aki nem gyúr egész nap, meg nem követ étrendet arra már azt gondolják, hogy "rosszabb" egyed.

És szerintem itt kell keresni a trükköt, hiszen az mindenkinek nyilvánvaló, hogy a reklámok nagyobb hatással vannak a nőkre (attól, hogy fullos nőkkel lehet a legjobban eladni valamit, higgyétek el, azok a fullos nők elsősorban nem a férfiaknak szólnak :)

2012. okt. 13. 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Darius Woskoboinikov:

Én úgy tudom, főleg azok mennek fizetős nőkhöz (akik sokszor igénytelenek, ápolatlanok, rondák), akikkel még egy átlag, vagy csúnya nő sem fekszik le ingyen.

Tehát, az előnytelen külsejű pasik. Nézd meg itt a kérdéseket: a legtöbb lényege, hogy még csúnya lányt sem tud összeszedni, hát végső elkeseredésében menjen-e prostihoz?

Itt most nem az ilyen, hanem a helyes fiúkról volt szó. Egyet sem tudok, aki prostizna.

2012. okt. 13. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!