Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves kapcsolatban vagyok egy lánnyal,akivel pár hónapon belül összeköltözünk. Most mással menne el moziba. Mit gondoljak?
Jelenleg építkezek ennek ellenére minden hétvégét a barátnömmel töltök és kikapcsolódunk valahól!
Olyan problémám van,hogy kaptam tőle egy telefont,hogy mit szólnék hozzá ha egy régi pasi ismerősével elmenne moziba.
Szóval nekem egy kicsit furcsa,hogy én építkezek és építem a lakásunkat és ő közben mással megy el moziba hétköznap!
Gondolom ha a barátnőm otthon főzne vagy takarítana és én bejelenteném,hogy el megyek moziba egy csaj ismerősömmel az milyen érzés lenne?
Ha volt valaki ilyen helyzetben,akkor légyszi írja meg,hogy zavarta-e a dolog,vagy,hogy kezelte a helyzetet!
Köszi: Kornél
Szia! Én nem voltam ilyen szituban még, és nem is akarok lenni. 25 éves nő vok, párkapcsolatban élek, 5,5 éve.
De ha a párom mondana, tenne ilyet, én biztos, hogy nagyon kiakadnék, megbízom benne, szeret, de mégse akarjon már az ex nővel pl moziba menni.
szerintem ha vki igazán, teljes szívvel szeret vkit, akkor nem jut az eszébe ilyen dolog.
Szerintem beszélj a baránőddel, mondd el neki, hogy ezt miértteszi, ez neked rosszul esik, és mit tenne ő pl a fordított helyzetben. a párod mennyi idős? :))
Szerintem meg nem gondolod te se komolyan hogy azért mert te vagy a párja, akkor hagyjon magamögött mindenkit... Hát eccer szerelmes volt abba a fiuba! Ez azt jelenti, holgy tökjó barátok is voltak..Köztetek is megvan ez a barátság is, nem? És az rendben h a szerelem elmult, de a szeretet (mondjuk baráti, hogy megnyugodhass...;) ) az megmaradhatott. Ez kb. olyan para, hogy ne legyenek barátai ha az én párom. Egyértelműen jelezte hogy nem sunnyog, nem a hátad mögött csinál valamit, mert megkérdezte. Bizz meg egy kicsit jobban - magadban! És ne félj annyira attól, hogy téged nem lehet szeretni, és hogy el fogod veszíteni... Mert ha túlpörgöd az ilyeneket, akkor tényleg annyira elkezdhetsz idegesítő lenni a jövőben, hogy elveszíted a bizalmát, a szeretetét...
Csak nyugodj meg, és gondolj arra, hogy Veled van. Ez azt jelenti, hogy Téged választott, nem azt a fiut. Ez csak egy barátság köztük, mert a Te ágyadban ébred, nem máséban.
Lazíts egy picit és ne hagyd h a hülye negatív gondolatok tönkretegyék nemcsak anapodat, de a kapcsolatotokat is...
Az előző válaszolóknak üzenem: arról szó sem volt, hogy az a fiú, akivel moziba megy, egykor a barátja volt!
"Csak" egy régi ismerőse - ez önmagában még nem jelenti azt, hogy valaha is jártak együtt.
A kérdezőnek pedig: megértelek, én is féltékeny lennék, de azt mondom, hogy ha ez a fiú nem "veszélyes" a kapcsolatotokra nézve, akkor nézd el ezt az egyszeri alkalmat a barátnődnek! Hidd el, ha nekiállnál kekeckedni, még te lennél a "rossz", ha viszont egy szót sem szólsz, a barátnőd tudni fogja, hogy megbízol benne.
Sztem egy alkalom nem a világ, ... majd ha hirtelen megsűrűsödnek az ilyen találkozók, akkor kezdj el aggódni!:P
Szerintem lazíts! Ha jelenetet rendezel, meg nem engeded el, az fix, hogy ront a kapcsolatotokon. Egy találkozás valóban nem jelent még semmit.
-G-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!