Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szolithatnam a pasim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szolithatnam a pasim, valahogy szexin?

Figyelt kérdés
Nem a dragamra, meg a bogaramra gondolok..azt hadjuk a romantikus pillnatokra.Valami szexisebbre gondolok.Fiuk, ti mit szerettek?
2012. okt. 12. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
mokus, mackó, szivemcsücseke :D meg amit szeretne hallani.. mert lehet mindegyikre alergiás lenne :D
2012. okt. 12. 23:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Sokszor szeximnek nevez..tegyem enis ezt\?
2012. okt. 12. 23:14
 3/8 Fülünyúl ***** válasza:

Én a lekváros palacsintát szeretem, meg a szexi harisnyás lábú csajokat. De hogy jön ez most ide? O.o

Szólítsd a nevén. Az nem jó? De ha mindenképpen el akarod nevezni valaminek, találj ki valamit rá, ami jellemző, vagy a kapcsolatotok belső "poénja" úgymond. Rengeteg ilyen szót hallottam már a farkangyaltól a varázsütésig.

2012. okt. 12. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Pocakvacakcickány (PVC).
2012. okt. 12. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem Pumpuckának szólít a barátnőm...

De hogy miért azt nem tudom. De szeretem ha mondja nekem.

2012. okt. 12. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Mond neki hogy Malac! Szeretni fogja, ha böfög meg pukizik, akkor is mondhatod neki ha nem örűl, hisz beigazolja hogy ő egy igazi Malac!

:D

2012. okt. 12. 23:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, malackaim:)))
2012. okt. 12. 23:27
 8/8 anonim ***** válasza:
pl a "gyere csődör dugj meg!" mondat eléggé felizgatna. ;)
2012. okt. 12. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!