Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyzet, h szeretnem valahogy megcsinalni azt h a baratom bejovo smseit esetleg megkapjam én is e-mailben? (iphone- unk van)
Sosem hallottad hogy csendes macska nagyot karmol?
Mindenféle bántás nélkül írom,de lehet hogy egy kicsit te is hibás vagy,de ezzel nem azt mondom,hogy védem a barátodat,mert a legjobban ő tehet erről.
Viszont, te pedig lehet hogy túl nagy szabadságot adtál neki,nagyon lazára vetted a pórázt,ő meg úgy gondolta,hogy ha ennyire közömbös vagy,ha mosollyal az arcodon elengeded
szó nélkül bárhová,akkor ő mindent megtehet,hisz nincs senki,aki visszatarthatná.Elkényelmesedett,ő is lazán veszi ezt a kapcsolatot.
Igazad van egyébként,és tényleg csak veszekedés lesz a vége,de nem kell beszólogatnod hozzá,hisz épp elég annyi,hogy látszik rajtad,hogy elveszítette a bizalmadat.
Mi értelme van,ha elolvasgatod az SMS-eit?
Te már nem bízol ebben a srácban,a végtelenségig nyomozgatni fogsz utána,és minden egyes ismeretlen hívás után,vagy félreérthető SMS-ek hatására ott lesz a fejedben a gondolat,hogy most biztos újra meg akarja/fogja tenni?
Azért tudok erről így nyilatkozni,mert ismerős a helyzet.
Csak őszinteséget kértem a volt barátomtól.
Észrevettem hogy msn-ezgetett valaki mással,akitől találkát kért,veszekedtem vele,aztán annyiban hagytam a dolgot.Alig telt el pár hét,nem msn-ezgetett,inkább sms-ben kért találkozót,mert az hitte,a telefonjába nem fogok beleolvasni.Tévedett.
Simán megcsalt volna,de én nem hagytam,és odébb álltam.
Mondván,h nekem ez nem kell.
Hiába mondják hogy "Ok őszinte leszek veled drágám",nem fogja a szemedbe mondani,hogy "megtetszett a teste egy másik lánynak édes,mert szebb mint a tiéd,találkozhatok vele?".
Ezért ne is akadj ki mert nem mondta a szemedbe,szinte egyik pasi sem mondja ki így nyíltan a bnőjének.
"ha egyutt akarjuk leelni az eletunket, akkor is valahOgy ki kell elnunk magunkat."
Ne haragudj ha elveszem a kedved,de akár téged,akár a barátodat nézem,így nem hiszem hogy együtt fogjátok leélni az életeteket,hisz nem hiszem hogy a barátodnak ez lesz az utolsó ilyen ügye,ebben egyet értek az előttem válaszoló emberekkel.
Max ha elviseled hogy lesznek nőügyei,de lehet hogy egyszer valaki jobban megtetszik neki mint te,és azzal odébb áll.
Ez nem az első ilyen eset lenne.
Nem akarlak tényleg bántani,de ki kéne nyitnod a szemedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!