Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány tetszik nagyon de én félénk vagyok. Hogy mondhatnám el neki hogy mi a helyzet?
Nem volt még barátnőm soha!Évfolyamtársam néha suli után ketten megyünk cigizni aztán van hogy elkísérem és akkor sokat beszélgetünk..Nekem nagyon tetszik és nem tudom hogy én is tetszek e neki..Hogy mondjam el neki?Félek hogy kiröhög vagy elmondja valakinek..Plusz egy másik gyerek is hajt rá de azt nem nagyon szereti.. :/
Szerintetek mit tegyek?
17/F
Hívd el kettesben erre-arra, töltsetek több időt együtt. Nem kell feltétlenül azonnal lerohanni egy vallomással =) Filmezzetek, ha eljuttok odáig, olyankor ülj közel hozzá, ha tudsz, és hagyd, hogy a tudatalattid tegye a dolgát, lazíts, ne stresszelj rá. Ha jól csinálod, akaratlanul is meg fogod érinteni, amiből érezni fogja, hogy közeledsz, és erre fog majd reagálni. Ebből már lesz egy alapod, hogy vajon ő mit érez. Ezután, ha gondolod elmondhatod neki, vagy ha úgy alakul, hogy közel kerültök egymáshoz, megcsókolhatod =)
Én nőként az ilyen közeledéseket veszem pozitívnak, és ha esetlen nem érzek semmit a srác iránt, azt a tudtára tudom hozni.
Sok sikert hozzá, remélem összejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!