Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fura ez a helyzet. Mit kéne tennem?
1évet voltam együtt egy lànnyal. Most kiment fél évre külföldre dolgozni.Ezért is szakìtottunk,meg az érzései sem màr a régiek.Azt mondta hogy ha hazajön beszélünk hogy folytassuk-e, de most nem lehetünk együtt,mert tàvkapcsolatot nem akar.
Nem tudom hogy tartsam-e vele a kapcsolatot?Vàrjak-e fél évet rá?
Mert ìrtam neki facebookonn is hogy mi a helyzet vele?De nem vàlaszolt.Viszont elolvasta...Plusz lesz most az Oktoberfest is és arra is elmegy, de nem akar egyedül elmenni, ezért kiìrta facebookon hogy elmenne-e vele vki?Nekem fura hogy ha érez vmit iràntam mért nem nekem szòlt...Van értelme vàrnom rà?Mert nagyon ùgy tűnik hogy tovàbb akar lépni.
osztom az elsőt...
keress valakit itthon aki megbecsül és akivel boldog lehetsz. ha vársz csak kikészíted magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!