Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi legyen? Van így esélye?
Van egy nagyon szép lány akit mát ~8 éve ismerek és azóta is tetszik kb. Nemtom, lehet szerelmes vagyok de szerintem ő a tökéletes "nő" (számomra). Eddig mindig volt barátja persze kisebb-nagyobb szünetekkel, azért is nem igazán nyomultam rá, csak barátok voltunk. most elköltözött otthonról (ahogy én is) és arra felé jár egyetemre, ahol most lakom (átutazik. megkérdeztem tőle, hogy lenne-e kedve találkozni, és azt mondta, hogy igen.
Elszeretném mondani neki, hogy mennyire tetszik már régóta. Sokan írták (itt is), hogy legalább valljuk be mit érzünk, ahelyett, hogy elfojtanánk és nem is próbálkoznánk. Veszteni úgysem igazán veszhet semmit az ember, max a reményt, de gondolom így könnyebb is lehet a továbblépés
nektek erről a helyzetről mi a véleményetek? mit is mondjak neki pontosan, vagy mit ne, vagy semmi esélyem sincs, ha ő nem közeledik hozzám? stb
(bocs, ha vmit hülyén fogalmaztam)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!