Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyen esetben tenni, ha nem fogad el az anyukaja?

Figyelt kérdés

Sziatok, a nevem Vilma:).14 eves vagyok, es most van egy baratom aki 15 eves.Tulajdonkeppen az elso.Sok ideig baratsag elozte meg a jarasunk, es irto jool megvagyunk 1 honapja.De van egy bokkeno!Az anyukaja nem szol hozza.Azt mondja, hogy nem azert mert mi jarunk hanem azert mert nem tanul meg hogy ha talalkozunk s egyszerre megyunk haza a sulibol s kesik 10 percet az mar baj.Egy honapja, csak veszekedes folyik le kottojuk kozt, semmi normalis beszed.

Mi lehet ilyekor tenni, ne foglalkozzak vele?Mit mondjak a baratomnak, hogy NE TORODJON vele???

Koszonom szepen:)

2012. okt. 12. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
szia:-) valószínű az anyukája félti, hogy a tanulás rovására megy a kapcsolatotok. Nem tudom, a barátodnak volt-e előtted barátnője, ha nem akkor egy kicsit meg lehet érteni az anyukáját is. A "kicsi" fiának most nem ő, az anyukája a legfontosabb, hanem te. Nagyon fiatalok vagytok, valószínű ez is "zavarja" az anyukáját. Kicsit legyél(legyetek) vele megértőbbek, valószínű én is ki leszek "borulva"ha a fiam bemutatja majd a barátnőjét...természetes, hogy így viselkedik, bár azért vannak határok, amit a mama sem léphet túl. Ha eldurvulna a helyzet, üljetek le mindannyian, mond el, hogy ugyan úgy fogtok tanulni, mint eddig, nem megy a tanulás rovására a kapcsolatotok. Remélem megérti, bízom benne! :-)Kicsit legyetek türelemmel, amíg a mama is megemészti..:-)
2012. okt. 12. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:).Volt meg baratnoje, de amugy ez a no ugycsinal a ferjevel is, hogy nem szol hozza honapokig.
2012. okt. 12. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
szia, első vagyok. Sajnos akkor őt így kell elfogadni:-( nem fogjátok tudni megváltoztatni...remélem azért sikerül valamelyest megenyhíteni a mama szívét, hacsak nem azt akarja, hogy még a gyereke is haragudjon rá. Sok sikert, "kicsi"lány! :-)
2012. okt. 12. 18:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Mar haragszik!Nagyon koszonom:)majd megirom, hogy misult ki ebbol:))
2012. okt. 12. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!