Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy egy kapcsolatot helyre lehet hozni azzal ha par hetet kulon toltunk egymastol?
rendben :) azt hiszem meggyoztetek,hogy a szunet nem tenne jot.
De akkor mit tegyek,hogy jobb legyen?es,hogy ne hanjuk fel folyton a mult serelmeit?probalok turelmes lenni.de ez nem megy mindig.s parom neha hirtelen olyan dolgok miat akad ki amire nem is gondoltam volna.
hát...én egy éve vagyok barátommal, és kb. két hónapja megpróbáltam azt h szünetet tartunk. meg is tettem de ő szakításnak vette. eljött hozzám és sírva (!!) visszakönyörögte magát...rájöttem hogy szeretem és nem akarom elveszíteni. azóta odafigyelünk egymásra, az érzéseinkre, pedig ugyanolyan helyzetbe voltunk mint te! folytonos viták, "megváltozunk" ja két hétre aztán ugyanaz..de már jobb :)
Szerintem beszéld meg vele hogy ez így nem megy, szakítsatok vagy figyeljetek egymásra jobban..és kérd ki a véleményét h mit gondol erről!
sokszor at beszeltuk mar.
Mind2en valtozni,valtoxtatni akarunk.csak nem tudunk tartosan.
Tegnap este felhoztam a temat,hogy toltsunk kis idot kulon,de rogton azzal tamadot,hogy van nekem mas.es azert akarom.de ez nincs igy.szeretem.es szeretnem helyre hozni ezt a kapcsolatot..de ez igy ahogy van mar csak kinlodas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!