Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy egy kapcsolatot helyre lehet hozni azzal ha par hetet kulon toltunk egymastol?
nem.
Olyanszempontból jó, hogy a felek talán elgondolkodnak a dolgaikon, és a tisztábban látnak.
Olyan tekintetben meg nem jó, hogy akinek pár hét kell, hogy tisztán lásson, az nem nagyon élt a kapcsolatban.
De eddigi tapasztalataim szerint az esetek 80%-ában a szünetet az egyik fél kihasználja a kufircolásra, vadászásra.
Szia én hittem ebben,próbálkoztunk,de a barátom egyszer csak kibukott,összezavarodott még jobban,még én is.
El is távolodtunk,nem voltak viták az tény,de az érzelmek is alább múltak,aztán lementem hozzá,és szakítottunk,de utána visszasírta magát,hogy szeret,azóta is próbálom rendbe szedni a dolgot,de nehéz,nem nagyon tudunk találkozni alapból sem,egyetem miatt.
Van akinek sikerül ezzel a szünet dologgal helyre hozni a kapcsolatot,de általában csak ront rajta,ezért is írtam le az én történetemet. Meg amit írt is az egyik válaszoló,1 hónapig minden szép és jó,utána lehet,hogy újrakezdődne minden.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!