Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hisztek abban, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy egy kapcsolatot helyre lehet hozni azzal ha par hetet kulon toltunk egymastol?

Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 09:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. okt. 12. 09:49
 2/15 anonim ***** válasza:
nem. szerintem ha baj van vagy nézeteltérés azt meg kell beszélni
2012. okt. 12. 09:50
 3/15 anonim ***** válasza:

nem.

Olyanszempontból jó, hogy a felek talán elgondolkodnak a dolgaikon, és a tisztábban látnak.

Olyan tekintetben meg nem jó, hogy akinek pár hét kell, hogy tisztán lásson, az nem nagyon élt a kapcsolatban.

De eddigi tapasztalataim szerint az esetek 80%-ában a szünetet az egyik fél kihasználja a kufircolásra, vadászásra.

2012. okt. 12. 09:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Halott dolog, ha már külön kell menni.
2012. okt. 12. 09:54
 5/15 A kérdező kommentje:
a tortenet annyi,hogy masfel eves kapcsolat,utolso 2honapjaban folyamatosan vitatkozunk,regi serelmek jonnek felszinre,regi feltekenysegek miatti dolgokon vitazunk.hangos szo,lokdosodes.en nem tudok konnyen felejteni es megbocsajtani.egyik naprol a masikra nekem ez nem megy.milio1x megbeszeltuk,hogy mind2en valtozunk.ez megy is,1 2hetig.de utanna megint vitazunk.sokat beszelunk a kozosen eltervezett jovonkrol.de en ugy gondolom.hogy ha ezen az idoszakon nem tudunk at lepni akkor mar nincs sok hatra.ezert gondoltam,hogy tartsunk szunetet par hetet.mert tul elfogyott a tisztelet stb egymassal szemben.szeretnem megmenteni ezt a kapcsolatot.segitsetek nekem,hogy mit tegyek
2012. okt. 12. 10:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Tartotok 1 hónap szünetet mondjuk. Nem is keresitek egymást semmi. Utána megint összejöttök minden tök jó.........kb 1 hétig. Aztán megint minden kezdődik az elejéről. Ha már változni kell és szünetet tartani az már régen rossz. Semmi nem fog megváltozni, maximum egy kis időre. Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Szerintem szakítsatok és lépj túl.
2012. okt. 12. 10:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Az alatt a pár hét alatt át kellene gondolnotok, hogy mit éreztek a másik iránt, hiányzik-e egyáltalán, vagy megvagytok nélküle stb...
2012. okt. 12. 10:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogsz elérni semmit a szünettel. Ahol nem lehet megbeszélni a dolgokat... ott a szünet sem fog érdemi változást hozni.
2012. okt. 12. 10:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. okt. 12. 10:35
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia én hittem ebben,próbálkoztunk,de a barátom egyszer csak kibukott,összezavarodott még jobban,még én is.

El is távolodtunk,nem voltak viták az tény,de az érzelmek is alább múltak,aztán lementem hozzá,és szakítottunk,de utána visszasírta magát,hogy szeret,azóta is próbálom rendbe szedni a dolgot,de nehéz,nem nagyon tudunk találkozni alapból sem,egyetem miatt.

Van akinek sikerül ezzel a szünet dologgal helyre hozni a kapcsolatot,de általában csak ront rajta,ezért is írtam le az én történetemet. Meg amit írt is az egyik válaszoló,1 hónapig minden szép és jó,utána lehet,hogy újrakezdődne minden.

21L

2012. okt. 12. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!