Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni egyedülálló, értelmes lányokat?
Szia!
Őszintén szólva, én nagyon hasonló vagyok. Én például szívesen megyek színházba, érdeklődő vagyok, kicsit visszahúzódó, de a világ dolgaira azért nyitott. Nem vagyok egy "stréber könyvmoly" (főleg külsőre, adok magamra, sminkelek,stb.. szóval nem az a kifejezett stréber típus ), de azért tanulok, és intelligensnek tartom magam. (És nem nagyképűségből írom.) Viszont a félreértések elkerülése végett azért leírom, hogy most nem magamra célzok a Kérdezőnek, mert csak 16 éves vagyok. (Ismerem az előítéletek.) Azért írtam ezt le, mert én például nem vagyok foglalt, úgyhogy léteznek azért ilyen lányok. És biztos nem én vagyok az egyetlen, sőt!
Úgyhogy szerintem kedves Kérdező, nem fogsz egyedül meghalni. :D Találni fogsz egy olyan lányt, amilyet szeretnél.... bőven vannak ilyenek, csak nehezebb őket megtalálni, mint a "tömeglányokat". :)
Ilyen vagyok és szívesen ismerkednék veled, ha 4-5 évvel idősebb lennél, mert így fiatal vagy hozzám.
Esetleg póbálj meg színházban ismerkedni. Szoktak menni egyedülálló lányok is együtt és már fiúkat is láttam együtt (nem tűntek melegnek, inkább haveroknak)
Kedves 24 éves fiú.
Körül kell nézni, mert nagyon sok ilyen értelmes lány létezik.............hidd el..........
Csak valószínűleg, még nem találtad meg.
És nem fogsz egyedül sem maradni.
A július óta hány hónap telt el? Ez az idő nem elég arra, hogy hamar megtaláld az igazit. lEGYÉL TÜRELEMMEL, HIDD EL MEGÉRI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!