Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt még értelmes 15-16éves értelmes lányok?
Figyelt kérdés
Olyanok akik nem 1 beképzelt pics@k akik annak örülnek,hogy 1héten hányszor feküdtek le más srácokkal???
16F
2012. szept. 24. 16:00
1/10 anonim válasza:
Persze hogy vannak. Minden fajta ember van.
2/10 anonim válasza:
persze vannak, csak rosszhelyen keresed őket :) L
3/10 anonim válasza:
Gyakorikérdések tényleg nem a legjobb hely erre a célra.
5/10 Hole Hunter válasza:
Értelmes lányt keresel...miközben a kérdésedet sem tudod értelmesen feltenni. Minek?
6/10 anonim válasza:
ÉRTELMES 15-16éves ÉRTELMES..
nincs több mondanivalóm
7/10 anonim válasza:
a 15-16 éves lányok mióta értelmesek. Mondok egy példát utazok mögöttem 2 15 év körüli lány és arról beszéltek hogy van barátjuk de ők csórók és majd ha lesz valami gazdagabb hapsi majd lecserélik őket mert azt akarják hogy majd eltartság őket. A 15-16 éveseknek még semmi életcélluk, értelem jelét csak nagyon kis %-ban mutatják ki. Aztán Örülök ha 18 éves korra meg komolyodnak ami akkor sem biztos ha már ennyi idősen ilyenek a céljaik. Próbálkozz később.
8/10 anonim válasza:
Ez csak attól függ, hogy kinek mi az értelmes. 14/l Én imádom a könyveket, nem akarok 18 éves koromig lefeküdni senkivel, imádom az állatokat, a természetet és még sok minden mást. Nem vagyok k*rva nem volt még barátom, nem csókolóztam senkivel és szűz vagyok! Egyenlőre csak a tanulásra összpontosítok! Nem mondom, hogy nem nézem meg, hogy melyik fiú, hogy néz ki, de egyenlőre nem szeretnék semmi komolyat!
9/10 hájaaa válasza:
lol! Tényleg moderáltattad azt a válaszom, h mi a baj a nem értelmes 15-16évesekkel? Na ez már beteges
10/10 anonim válasza:
csak keress,.:DD,.*télleg vannak p*csák,l*bák,k*rvák,gúnárok.:xdd(meg az egész baromfi udvar):DD*kb.itt van. a lényeg: sajnos én is ebben a cipőben járok:(,.nem találok egy értelmes nekem való fiút:d,.pedig én bírom az értelmes társaságot,de persze ha kell a hülyeséget sem dobom el:d,. itt vagyok én élő példaa-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!