Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalna a férjem? Nemértem már mivan, segítségre van
szükségem ..
Figyelt kérdés
Van egy szomszédasszony, aki már 2 éve folyamatosan átjár hozzánk, nemis engem keres, hanem mindig a férjem miatt jön, valamilyen kifogással. Csak szükség esetén keresi az én társaságom a nő, de akkor sem miattam beszél velem, hanem mert a férjem a közelben van, nézi minden mozdulatát, és mihelyst a férjem, kimegy az udvarra, a nő is elindul haza. Kopogás nélkül jár a lakásba, néha azt vesszük észre h már a szobába v a konyhában van. Próbáltama férjemmel ezt megbeszélni, de ugylátom neki tetszik a helyzet, mert mindig mosolyog ha járkál ide ez a nő. Tagadja h lenne köztük valami, de nekem gyanus... most vagy csak imponál neki, vagy van köztük valami... szerintetek? :(
Hát sztem ezt beszéld meg a férjeddel...mond el neki h. te hogy látod ezt...a szomszédasszonnyal meg közöld h. nem átjáróház a lakásotok..
2009. aug. 6. 11:46
2/14 SzSzili válasza:
Hát ha lenne köztük valami akkor sztem titkolnák :)
2009. aug. 6. 11:47
3/14 anonim válasza:
Van köztük valami. Egyébként pedig ha legközelebb jön, akkor közöld vele, hogy kívül tágasabb, Te nem emlékszel, hogy áthívtad volna hozzátok. Ha a férjed a védelmébe venné és nem melléd áll, akkor rakd ki mindkettőt. Nem természetes dolog, ha a szomszédasszony átjár egy házaspárhoz úgy, hogy láthatóan csak a férj társaságát keresi. Egyébként ezt két éve tűröd? Itt az ideje, hogy a sarkadra állj.
2009. aug. 6. 11:48
4/14 anonim válasza:
Hát nekem ez nagyon gyanús. Meg kellene beszélni mind a kettőjükkel a dolgot. De szerintem egyik sem kisangyalka...
5/14 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen ülj le és beszélj a férjeddel, hogy ez számodra tűrhetetlen és ha ő nem szól a szom,szédasszonynak, majd te megmondod neki.
Elvégre a saját lakásod, nem való az hogy idegenek kényük kedvük szerint jöjjenek-menjenek a te saját házadba.
Szerintem eleget tűrtél, beszélj a férjeddel, ha máshogy nem megy adj neki ultimátumot.
Szerintem sem normális ami bnálatok folyik.
6/14 A kérdező kommentje:
a férjemmel nem lehet erről beszélni, már próbáltam, de mindig én vagyok a hibás h nem zárom be a kaput ( ő hagyja mindig nyitva) meg h bebeszélem magamnak. 3 hónapja szexuális kapcsolatunk sem volt, és előtte is sok idő kellett h legyen valami ... ha mondom neki h menjen ehez a nőhöz ha kell neki, akkor mindig azzal jön hha megakarna csalni akkor nem vele. aztmondja azért nem nyul hozzám, mert fáradt és van éppen elég gondja
2009. aug. 6. 12:00
7/14 anonim válasza:
egy nagy fenét!
gondja mindnekinek van...határozott és igenis agresszív legyél! nehogymár hülyének nézzenek!
Én pl. mikor a hapsimat környékezte egy csaj és én mondtam a lánynak h álljon le, meg már a pasim szó szerint menekült elölle, én megelégeltem a dolgot, és komolyan mondom megmarkoltam a haját és szépen közel hajolva hozzá (h jobban értse és ne mondhassa azt később h nem hallotta) a tudtára adtam h ha már nem ér neki a szó, akkor most nyomatékosabban megkérem h szálljon le rólunk, mert amikor legközelebb elkapom már nem leszek ilyen finom és nőies....
Szóval aki értetlen, annak tettre van szüksége ahhoz, h végre eljusson az agyáig h nem kívánatos személy!
2009. aug. 6. 12:14
8/14 A kérdező kommentje:
hiába küldeném el,a férjem engem hibáztatna, és ő találna okot arra h átjöjjön az a nő!!!
2009. aug. 6. 12:21
9/14 anonim válasza:
akkor:
1., vagy téged fognak idegszanatóriumba zárni 1 éven belül ha ez tovább így megy
2., vagy ultimátum a férjednek h vagy ő küldi el a nőcit...vagy ha nem akkor váltok
3., amit írtam...kis ráhatás a nőcire h tudja ki a főnök, ha a férjed sokat ugrál, akkor az is mehet utánna...
2009. aug. 6. 12:26
10/14 anonim válasza:
szia! ha már beszélni nem tudasz a férjedel erről a helyzetről akkor ,csináld azt hogy nema kaput hanem a bejárati ajtót zárod be és így nem tud bejutni a kis szomszédod . lehetséges hogy nincs köztük semmi de a másik asszonykának nem közömbös az biztos .itt a női kis apró praktikákkal ki lehet írtani a házadból. pl bezárod az ajtót ha párod ithon van . vagy elkűldöd ha jön töbször. a ti házatok az van amit ti akartok . amúgy meg légy résen a férjed nem megy át ?minden idejével eltud számolni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!