Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan fiúval akinek rosszak a fogai?
Figyi! Ha téged nem zavar és szereted, akkor most mások véleménye miatt szalasztanád el?? Szard le mások véleményét, és legyél boldog vele!
Az más kérdés, hogy én se járnék ilyen sráccal, de volt ilyen ismerősöm, akinek szintén rohadtak a fogai és mégis volt barátnője mindig és a csajokat nem igen zavarták ahogy észrevettem.
Én is ha az emberek véleményére adnék, nem lennék ilyen boldog. Azt csináld, amit a szíved diktál. Ennyi. Hajrá!
csak néha mosok fogat...
nincs több kérdésem.gusztustalan
Az én páromnak is rosszak a fogai, és a javíttatás nem két fillér. Mikor megismerkedtem vele, erről nem tudtam, és igazából már összejöttünk, mikor először szembesültem vele, milyen fogai vannak. De eszem ágában sem lenne emiatt szakítani vele. Neki sem büdös a szája, és egyébként is.
Hülye példa, de ha eszel egy almát, és egy helyen megnyomódott, és bebarnult, már az egész almát dobod a kukába? Nem foglalkozol a barna résszel, és élvezed az ízét az egész almának. Nem?
Szóval én igen, járok egy olyan fiúval, akinek rosszak a fogai. 7 hónapja. Boldogságban.
Egyébként én is minden este elküldöm a páromat fogat mosni. Ha nem tusol, mert fáradt, ám legyen. De fogmosás nélkül nem fekszünk le aludni.
Egyébként te is jobban tennéd, ha minden nap mosnál fogat. Ennyit megér az egészséged, nem?
Szerintem őt is ráveheted majd idővel.
Ja, és még valami: Aki ilyentől teszi függővé, hogy összejöjjön-e valakivel, vagy sem, annak kutyafülét!
(utolsó válaszoló vagyok, voltam.)
De neked a párodnak mi a gond a fogaival, hogy észre sem vetted? Neki azért eléggé látszik, mikor beszél, mikor mosolyog, nem lehet nem észre venni. Az nem lenne gond ha csak hátul lennének rosszak. Nekem is rosszak hátul, de azt nem látja senki, ezért nem is érdekel.
Amúgy persze, jó lenne ha minden nap mosnám, de mindig elfelejtem.
15.,16. válaszoló vagyok, kérdezted, hogy mi a baja a párom fogainak, hogy nem vettem észre.
Nos, szerencsére nincs kirohadva az első 4 foga, meg inkább csak belül rosszak, nem túl szembetűnő. De ha tartalmasan figyelném a fogait hosszas percekig, akkor bizonyára már az 1. randinkon észrevettem volna.
Ezen kívül sárgák is elég rendesen, mivel sajnos dohányzik.
Na, szóval nem a legegészségesebbek a fogai, meg elég kesze-kuszák, de én ilyennek szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!