Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan fiúval akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan fiúval akinek rosszak a fogai?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki eléggé bejön a fogain kívül, mert azok nagyon gázok. Beleszerelmesedtem teljesen. Sokat beszélgettünk már, nem éreztem hogy büdös lett volna a szája, de nagyon csúnyán rohadnak neki. Mi lenne a helyes döntés?
2012. okt. 10. 23:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Honnan látod ezt?? Elöl az összes vagy mi?:D
2012. okt. 10. 23:18
 2/19 anonim ***** válasza:
én nem járnék vele.tudom,h g.ciségnek hangzik,mert lehet betegség miatt is.de nálam ez kizáró ok.
2012. okt. 10. 23:19
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon látszik neki elől. Így a fogai között fekete, meg a fogai széle.
2012. okt. 10. 23:21
 4/19 anonim ***** válasza:
Hány éves?
2012. okt. 10. 23:22
 5/19 anonim ***** válasza:
Küldd el fogorvoshoz azt kész.
2012. okt. 10. 23:23
 6/19 A kérdező kommentje:
19
2012. okt. 10. 23:24
 7/19 anonim ***** válasza:
Ez egy egyszerű(vagy komolyabb) fogorvosi segítséggel helyrehozható..Ez miatt hülyeség lenne elszalasztani ha tetszik.Mond meg neki hogy menjen fogorvoshoz.ennyi
2012. okt. 10. 23:24
 8/19 anonim ***** válasza:
persze valszeg műfogak kellenek neki az meg pénzbe kerül de megéri.tapasztalatból mondom!!:D 19/F
2012. okt. 10. 23:28
 9/19 anonim ***** válasza:
Egy percet sem járnék vele! 34/F.
2012. okt. 10. 23:35
 10/19 anonim ***** válasza:

Jó most azért képzeljétek már magatokat a kérdező helyébe. Nekem nem lenne pofám se merszem a szemébe mondani, hogy ocsmány a fogad menj dokihoz.

A kérdésre válaszolva pedig, én nem járnék ilyen fiúval. Nagyon taszít már, ha csak beszélgetnem is kell ilyen emberrel. Tudom szemét dolog, de nem tudok másra gondolni csak, hogy fujj. :D Persze azért, ha van ilyen ismerősöm nem fogom ezért kerülni. Viszont belegondolni is hányingerkeltő, hogy a szájába dugjam a nyelvem csókolózás közben. Na meg, ha nem ad a fogaira, akkor kitudja még mikben igénytelen.

2012. okt. 10. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!