Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkényeztetett fiúval járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkényeztetett fiúval járnátok lányok?

Figyelt kérdés
Jó,ezt elég szarul tettem föl,nyilván nem,de én most határoztam el,h megpróbálok megváltozni,és kinőni ezt az elkényeztetettséget. Első lépésként megpróbálok a saját lábamra állni,és keresni valami munkát. Meg az egyetemet is kicsit komolyabban venni. Túl jó dolgom van,és ez mindig is így volt az az igazság. A legnagyobb problémám kb. az volt,h kiválasszam melyik külföldi országba menjek nyaralni. Nahát rájöttem,h ez nem jó,mert csak buta felszínes lányok nyomultak rám,akikből előbb utóbb kiábrándultam. Szóval érdekelne,h zavarna e titeket,ha megtudnátok egy fiúról,vagy látnátok rajta h elkényeztetett . Most már én próbálok ellene tenni,de még messze a cél. Mert a normális lányoknak ez volt a baj velem,ezért nem maradtak meg mellettem pár hónapnál tovább.

2012. okt. 6. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmi sem kizárt. Jártam már elkényeztetett fiúval, a különbség az, hogy ő kimondottan csóró volt.

Nem a pénz miatt lett vége, hanem a viselkedése miatt.

2012. okt. 6. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem.

De szerintem ha egy évig folytatod a magad ellátását, tanulsz, dolgozol, akkor már oké.

2012. okt. 6. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:

akkor indítsd be a projektet, aztán hajrá!

ha eltelik fél év, és még mindig önállóan, felőlősség teljesen élsz, akkor nem fog ez gondot okozni már

2012. okt. 6. 11:31
 4/5 anonim válasza:

Fiú vagyok és utálom az elkényeztetett lányokat. Mindenük megvan , mégis állandóan panaszkodnak és lenéznek másokat.

Szerintem ez fordítva is így van.

2012. okt. 6. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak az számítana, amit mostantól teszel. Ha képes vagy a saját lábadon állni, dolgozni, megküzdeni a sikereidért, és normálisan viszonyulsz a lányokhoz, akkor szerintem nem azzal fognak foglalkozni, hogy korábban milyen voltál.
2012. okt. 6. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!