Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gátlástalanság és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gátlástalanság és gusztustalan ha egy lány pukizik a szerelme előtt?

Figyelt kérdés

Én soha nem tudtam ellazulni egy barátom előtt se úgy, hogy merjek előtte ilyet csinálni!

Bár már nyílt vagyok előtte annyira hogy szólok neki, hogy kell! Ő mindig rám szól, hogy nem kell kimennem, hogy nyugodtan pukizzak előtte, de én annyira gusztustalannak tartom ezt így előtte csinálni! Ő mondjuk nem szégyenlős ilyen téren egyáltalán!

Félek hogy kiábrándul még akkor is ha ő sokszor lefog mielőtt kimennék, hogy nyugodtan csinálhatom előtte!

2012. okt. 10. 17:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
ezt csak Te tudhatod, de kiábrándulni biztos nem fog ettől.... Gondolj bele később ha férjed lesz sokkal durvább helyzetekben is fog látni pl: szülés. Nem ilyeneken múlik egy kapcsolat/házasság.
2012. okt. 10. 17:30
 12/25 A kérdező kommentje:
Pl . mikor a szülésről beszéltünk..ott határozottan azt mondta nem szeretne bent lenni, mert sok rosszat hallott már erről. Mondjuk én sem szeretném ha ott lenne! valamiért ezt a részt egyedül szeretném végigcsinálni. Úgy kényelmesebb lenne. :)
2012. okt. 10. 17:35
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb. 3 hónap együttlét után csúszott ki az a bizonyos első puki. Akkor piszkosul elszégyelltem magam, de a férjem, aki ugye akkor még csak a barátom volt, tényleg élcelődött vele, de egyáltalán nem tartotta gusztustalannak. Szóval, ha mégis kicsúszik, így fél év együttlét után, már belefér.
2012. okt. 10. 17:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó most ez a szülés csak egy példa volt. Kerülhet az ember durva helyzetbe a párja elött pl egy balest kapcsán stb. eltörik a lábad és csak ő tud a wc-re rakni vagy leszedni stb. Ha valaki szeret valakit akkor ezt simán megteszi és se nem ábrándul ki belőle se semmi ilyen. Tudod erre mondják jóban rosszban.....
2012. okt. 10. 17:38
 15/25 A kérdező kommentje:
Értemén, hogy erre gondoltál! :D de az biztosan gáz lenne, ha véletlen az első puki esetleg szagmintával jönne! fú ott tuti elsüllyednék! :$
2012. okt. 10. 17:44
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Az első közös karácsonyunkkor ültünk romantikusan összebújva a kanapén, és a rengeteg töltött káposzta sajnos váratlanul testet öltött egy hatalmas sűrű szagfelhő formájában körülöttem.

Nem mondom, hogy nem ült ki az arcára (valószínű az enyémre is) a hatalmas megrökönyödés, hogy ez honnan jött, de gyorsan túltette magát rajta, pláne, hogy nemsokára ő sem volt jobb formában :D

Szerintem túlparázod a kérdést.

2012. okt. 10. 17:50
 17/25 anonim ***** válasza:
94%

Tartogatja a fene. Még röhögünk is rajta. Főleg ha együtt kajáltunk vmi olyat, amitől mindkettőnk ereget rendesen.

Szerintem nagyon gyerekes, hogy nem mersz előtte szellenteni. 13 éveseknél még elmegy, de egy normális kapcsoltban, felnőttek között...

Sz.rni sem mész ki, ha kell, vagy mi?

2012. okt. 10. 17:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó persze ciki lesz... mindenkinek az az első de normális esetben egy jót nevettek rajta és ennyi. nem kell túl dramatizálni.
2012. okt. 10. 17:56
 19/25 A kérdező kommentje:
Szerintem ennek semmi köze a gyerekességnek! Csak vannak emberek mint pl. én akik nem tudják teljesen elengedni magukat! Nem mindenki egyforma....irigylem azokat a párokat akiknél nincsenek gátlások...remélem nálam is elmúlik ez majd hamarosan!
2012. okt. 10. 17:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez a gatlas felnott nokben is jelen tud lenni.

Jart ide egy Napietus nevu no aki hazassagban el ;s nem meri a ferje jelenleteben azt csinalni, amirol a kerdes szol.

2012. okt. 10. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!