Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki ha a srác, ha dobja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha a srác, ha dobja a lány, elsírja magát a lány előtt?

Figyelt kérdés

2012. okt. 10. 09:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Maga a könny fakasztás nem ciki. Nem is férfi a férfi ha nem tud érdelmeket kimutatni. Bár ez szituációtól is függ.
2012. okt. 10. 09:46
 2/16 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy a pasi őszintén sír, vagy csak azért csinálja-e, hogy a csaj megszánja és visszafogadja. Ha az utóbbi, akkor eléggé szánalmas. A csajok többsége azért kiszúrja, ha a pasi csak eszközként használja a megbánást, vagy a sírást.
2012. okt. 10. 09:58
 3/16 anonim ***** válasza:
10%
A lányok minden helyzetben gáznak tartják, ha a srác előttük sír, még ha tagadják is.
2012. okt. 10. 10:06
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2012. okt. 10. 10:07
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem cikibb, mint fordítva.

De ettől a szituációtól elvonatkoztatva, ha őszintén tud sírni, akkor még vonzó is lehet.

Nálam ez volt a döntő, választásnál, mindkettő vonzó volt, de az egyik valamin meghatódott, olyan aranyosan, hogy valahogy felébredt a vágy bennem iránta- és őt választottam. :)

2012. okt. 10. 10:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Yes man.
2012. okt. 10. 10:24
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem ciki.Azt kell mondja hogy örömében sir.
2012. okt. 10. 10:25
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg igenis ciki.Ha már ő dobott,nem érdemli meg,hogy elsőként az ő vállán sírjam ki a bánatomat.

34F

2012. okt. 10. 11:16
 9/16 anonim ***** válasza:

en regen lattam hogy dobja noverem a pasijat.. szegeny ott sirt, fel sem tudta fogni csak konyorgott:/

sztem nem ciki, en sajnaltam. nem gaz ha vki nem akarja elvesziteni elete szerelmet...

2012. okt. 10. 11:24
 10/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg igenis ciki.Ha már ő dobott,nem érdemli meg,hogy elsőként az ő vállán sírjam ki a bánatomat.

34F"

ÍGY tényleg ciki. De ha ilyen szituációt veszünk nő esetében meg még cikibb.

Milyen nő az már, aki ennyire megalázkodik, amikor dobják?

Én más esetre értettem, hogy nem ciki, ha könnyezik. Meghatottság, stb.

2012. okt. 10. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!