Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? 22 éves lány vagyok a pasi 31 éves
Figyelt kérdés
Lassan négy hónapja ismerjük egymást, nemrég "lett vége" 15 éves kapcsolatának, már együtt éltek. A csaj nagyon ritkán még haza jár.(amit nem értek ,hogy mért) Elvileg már mesélt rólam neki, úgy beszél erről a helyzetről ,mintha természetes lenne ez így! Szerelmes még nem vagyok ,de úgy érzem ,hogy nem kell már hozzá sok idő! Szerintetek mit csináljak?? Folytassam így, vagy hagyjam inkább??2012. okt. 9. 18:37
1/6 anonim válasza:
Hát azért mondhatnád neki h ez téged zavar és nem érted miért ját fel hozzá az exe, és örülnél ha elmagyarázná..
2/6 TOMAtm válasza:
ha 15 évig együtt éltek akkor nem olyan meglepő h néha még találkoznak.pláne ha egyiküknek sincs még senkije,ez pedig ebben a korban nem megy egyik napról a másikra.szerintem nyugodtan próbáljátok meg együtt.
3/6 A kérdező kommentje:
Beszéltünk róla már többször is! Az elején nem zavart , megértettem én is , azért 15 évet nem lehet 1-2 hét alatt lezárni! Nem házasok ,nincs gyerek sem. Ő is mondta,hogy fél attól ,hogy ezt nem fogom így sokáig csinálni. Viszont én az érzem,hogy második vagyok, és ez nem valami jó így.
2012. okt. 9. 18:43
4/6 anonim válasza:
hát reménykedj hogy az exe és ő nem beszél ki téged és nem tart egy "hülye kis pics@nak", mert ugye csak fiatalabb vagy jópár évvel... reménykedj hogy a pasi nem csak ki akar használni egy kis erre-arra. az a baj h 15 év után rengeteg érzelem megmarad a régiben, max elnyomja az illető, mert az idő csak nagyon ritkán hatásos... (szerintem) de sok szerencsét kívánok neked!
5/6 A kérdező kommentje:
Pont ettől félek... de egyébként nem érzem ezt. Minden nap hív telefonon többször is. Sokat mondjuk nem tudunk talizni, heti egy alkalom. Nagyon sok közös ismerősünk van, állítólag nem olyan,hogy kihasználna! Viszont még mindig tartok attól, hogy újra összejönnek az exével. Akkor viszont nekem lesz pofára esés. Nem is értem,hogy mért csinálom ezt így, annyi más lehetőségem lenne olyanokkal aki egyedülállóak ( nem nagyképűségből: de egy csinos csaj vagyok) Tehát lenne más lehetőség is. De valamiért ő kell...
2012. okt. 9. 18:54
6/6 anonim válasza:
Szerintem csak egyet gondolj végig: 15 év alatt semmire sem jutottak! Te is erre vágysz? Pláne hogy még az ex is mindig ott lesz. Legyen már eszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!