Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthonülő típusú lány vs örökmozgó pasi?
Kezd komolyabbá válni a kapcsolatom egy pasival, de attól félek, hogy nem leszek neki elég izgalmas. Ő egyfolytában úton van, nem bír sokáig egy helyben maradni. Én meg szeretek otthon lenni, sosem unatkozom. (Inkább az idegesítene, ha állandóan úton lennék.)
Működhet ez a kapcsolat?
Az alap persze, hogy egy percig se akarom magamhoz kötni, hogy "már pedig nem mész", meg ilyenek, mert akkor tudom a választ.
23/N
Nálunk fordítva van. Egy cseppet sem találom unalmasnak a barátomat.
Az nagyon jó alap, hogy nem akarod állandóra magad mellé ültetni. Néha persze te is tarthatsz vele és ő is lazíthat otthon veled, hisz mindkettőben megvan a jó.
Nem tudom, mennyire pörgős a barátod. Nálam az volt a helyzet, hogy el tudtam lenni csendben otthon, de ha kínálkozott egy program, szentségtörésnek éreztem, hogy lemaradjak róla. Minden túlzás nélkül még az alvást is elvesztegetett időnek éreztem. Most már jobban el vagyok otthon a párommal, de ő is szívesebben mozdul ki velem néha.
köszönöm a válaszokat. :)
utolsó, ezt hogy érted? miért szakítana veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!