Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egyetemi évfolyamtárssal?
Vagy ez kizáró ok?
Ha mondjuk bejön mint pasi,elképzelhető ,h csak azért nem jöttök vele össze,mert feszélyezve éreznéd magad később. Meg zavar a többiek véleménye. Mondjuk egy 60 fős csoportban ez annyira gáz?
Szerintem ezt a véletlen hozta így, egyszerűen azoknak a csajoknak nem jöttél be, ennyi, nem emiatt paráznak... az egyetem az egyik legjobb hely ismerkedésre sztem. Én is ott ismertem meg a páromat, bár később jöttünk össze, amikor rámakadt az Interneten, tehát arról nem tudok beszélni, hogy egy párként közös órán milyen érzés...
De a legtöbb ismerősöm az egyetemen ismerkedett. Itt legalább az ember olyan párt lel, aki hasonlóan gondolkozik, hasonló dolgok érdeklik... és nagyobb valószínűséggel akad rá egy értelmes és megbízható srácra, mint más helyeken, ahol ismerkedni lehet, pl. diszkóban. Meg vannak olyan órák, ahol ha nagyon nem is, de egy picit jobban meg lehet ismerni a másikat, pl. csoportos órákon, főleg ami interaktív, lehet vitatkozni, így mégsem annyira zsákbamacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!