Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek egyetemi évfolyamtárssal?

Figyelt kérdés

Vagy ez kizáró ok?

Ha mondjuk bejön mint pasi,elképzelhető ,h csak azért nem jöttök vele össze,mert feszélyezve éreznéd magad később. Meg zavar a többiek véleménye. Mondjuk egy 60 fős csoportban ez annyira gáz?

2012. okt. 3. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
én évfolyam társammal járok első óta.
2012. okt. 3. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
miért lenne gáz??miért érdekelne a többiek véleménye?és miért lenne a többieknek okvetlenül negativ véleménye?
2012. okt. 3. 22:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából szinte minden helyen sikerem van a lányoknál,kivéve az egyetemen. Az ottani évfolyamtársaim akiket eddig kiszemeltem,nem voltak vevők semmire.:/ Ezért érdekel,mert máshol nem volt ilyen problémám,csak ott.
2012. okt. 3. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
én összejönnék :) L/20
2012. okt. 3. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért van,mert az egyetemre járó lányok nagy többségének,már eleve van barátja,amit általában nem nagyon szoktak hangoztatni,így naivan bepróbálkozol nála,aztán kiderül,hogy hoppá. Tényleg nem jó hely az ismerkedésre,mert majd megy a kavarás meg pár barátnő hülye véleménye,és még ha nincs barátja és bejöttél volna neki,akkor se jön össze semmi.
2012. okt. 3. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:
semmi akadályát nem látnám(:
2012. okt. 3. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt a véletlen hozta így, egyszerűen azoknak a csajoknak nem jöttél be, ennyi, nem emiatt paráznak... az egyetem az egyik legjobb hely ismerkedésre sztem. Én is ott ismertem meg a páromat, bár később jöttünk össze, amikor rámakadt az Interneten, tehát arról nem tudok beszélni, hogy egy párként közös órán milyen érzés...

De a legtöbb ismerősöm az egyetemen ismerkedett. Itt legalább az ember olyan párt lel, aki hasonlóan gondolkozik, hasonló dolgok érdeklik... és nagyobb valószínűséggel akad rá egy értelmes és megbízható srácra, mint más helyeken, ahol ismerkedni lehet, pl. diszkóban. Meg vannak olyan órák, ahol ha nagyon nem is, de egy picit jobban meg lehet ismerni a másikat, pl. csoportos órákon, főleg ami interaktív, lehet vitatkozni, így mégsem annyira zsákbamacska.

2012. okt. 4. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Összejönnék... Ha szakítanánk akkor sem lenne semmi. Vagyunk annyian, hogy nem kellene akkor sem évekig mellette ücsörögnöm, ha rossz vége lenne. Nálunk is van egy pár, első óta együtt vannak, már a harmadikat tapossuk. Nem is lenne teljes a kép nélkülük, annyira megszoktuk már, hogy ők ketten egyek! :) 22/L
2012. okt. 4. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!