Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt pasim megkérzdezte, járnék-e vele újra. Szerintetek érdemes megpróbálni? Még élni szeretnék.
Figyelt kérdés
Ő mindjárt házasságot akarna, a szakítóok is ez volt, ő már kész volt a házasságra, én még nem. Meg nem is voltam végül belé szerelmes, de lehet ez csak az elkötelezettségtől való félelem éreztette velem. Még mindig nem érzem magam készen a házasságra, lehet soha nem is fogom. Ugorjak fejest a dologba, lehet csak ez kellene, végre lépni nem csak gondolkodni? Az élni akarást úgy értettem, hogy mivel szabad vagyok, nyugodt szívvel örülhetek neki, hogy másoknak is tetszem, hogy végre nőnek érzem magam és észrevesznek, semmi több, egy kis flört néhanapján. Jó ronda voltam, a suliban a kutyát sem érdekeltem, de most ez változott, ahogy egy kicsit igényesebb lettem és talán szebb is-ezt csak érzti, aki átélte már hogy senkinek sem kell.2012. okt. 9. 21:57
21/32 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vonz külsőre sem. Miért engem szemelt ki??
2012. okt. 9. 22:31
22/32 A kérdező kommentje:
Jó lenne olyannal összeházasodni, aki maximálisan tetszik minden téren.
2012. okt. 9. 22:32
23/32 anonim válasza:
hát ez jó! :) nem vonz külsőre sem? :) akkor felejtsd el...
24/32 A kérdező kommentje:
Jaj ne szurkoljatok neki mér itt is.. mindenki ezzel jön, mér a fejem tetején jön ki. Hagyjanak mér nekem békét, ha nem akarnak a világból is kizavarni mert már gonoltam rá, elég gyakran mostanában.
2012. okt. 9. 22:33
25/32 anonim válasza:
lehet, hogy neked még korai a házasság?
26/32 anonim válasza:
Ja, értem: Te jó csaj vagy, neked meg jó pasi kell. Végülis jobban mutat facebookon.
Neked még korai egy komoly kapcsolat
27/32 A kérdező kommentje:
Nekem szerintem a házasság örökre korai marad. Valami azt súgja.
2012. okt. 9. 22:35
28/32 A kérdező kommentje:
Ó, nem igazán, ugyanis elég jól néz ki, átlag feletti. De olyan..nekem nem vonzó.
2012. okt. 9. 22:35
29/32 A kérdező kommentje:
Le.arom a fészbukot amúgy, nem érdekel, nem élek vele.
2012. okt. 9. 22:36
30/32 anonim válasza:
már amikor feltetted ezt a kérdést, egyértelmű volt, hogy nem érdemes megpróbálni vele újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!