Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az összes férfi, aki kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes férfi, aki kicsit is jól néz ki, az mind bunkó?!

Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 17:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
és emiatt megy az általánosítás :) ugyanúgy a nőknél és férfiaknál is...
2012. okt. 9. 17:15
 12/22 anonim ***** válasza:
in nem kicsit nézek ki jól és atom bunkó vagyok.
2012. okt. 9. 17:17
 13/22 anonim ***** válasza:

Én tudom magamról, hogy jól nézek ki, meg persze azt is, hogy bunkó vagyok, meg vérbeli troll. De persze igazán kedves is szoktam lenni...

17/f

2012. okt. 9. 17:19
 14/22 anonim ***** válasza:
minden karácsonykor és húsvétkor?:D
2012. okt. 9. 17:20
 15/22 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok!

Azt csak "ironiának" szántam!

Nem bunkók hidd el,az csak egy jó kis álca náluk :) Nekem is van olyan fiú barátom,aki után "oda" vannak a lányok.Még is egy tök aranyos,szerethető figura.Csak tudod ahogy mondani szokás ki kell ismerni a másikat!Egy bunkónak hitt pasi is normális,érzékeny belsőt is takarhat :) Akit nagyon lehet szeretni.

2012. okt. 9. 17:21
 16/22 anonim ***** válasza:

ami szitut én ismerek:

kedves pasi>ari pasi>csak barát

míg a bunkó pasi akármilyen bunkó kell a nőknek, miért változna meg?

Ettől függetlenül nem mind az.

2012. okt. 9. 17:29
 17/22 anonim ***** válasza:

igen persze mind roh@dt szemetek vagyunk..de szánalmas már ez.

Azért mert egy nőt megcsalnak átvernek akkor már az összes férfi olyan....istenem..

2012. okt. 9. 17:39
 18/22 anonim ***** válasza:
ezt én is tapasztaltam már, de hát most mit tudsz tenni? SEMMIT! amúgy meg a lányok akaratlanul is de a k.csögökre buknak. Nem mindenki de sokan.
2012. okt. 9. 17:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát ha kis Justin Bieberek után futsz,akkor lehet,mert ők más csapatban játszanak.
2012. okt. 9. 18:38
 20/22 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna a válaszokat és amiket én írtam, abból kiderült volna, hogy nem Justin Bieber típusú fiúkat keresek.. hanem férfiakat.
2012. okt. 9. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!