Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mennyire bántó? Jogos ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire bántó? Jogos ha ennyire besértődöm?

Figyelt kérdés
Ma ott voltam a barátomnál. Eleve morcos volt, mert előtte nap összevesztünk valamin, ezért neki álltam hát békíteni. Puszilgattam, csókolgattam az arcát, száját, erre elkezdi iszonyú lekezelően, rámförmedve: hagyd már abba büdös cigiszagú a szád! Na, ezt én is mondhattam volna neki, előtte együtt cigiztünk. Nagyon lekezelően mondta, mintha nem is cigi miatt lenne büdi a szám, hanem alapból! Annyira megbántott. Azt tervezem, egy darabig nem csókolózok vele, csak max. szájrapuszi. Éreztetni akarom hogy ez nagyon rosszul esett nekem. Ne cigizz stb. oltó válaszokat nem kérek.
2009. aug. 5. 21:01
1 2
 11/11 anonim válasza:
szerintem nem kell ezek után máshogy hozzáállnoda se a dolgokhoz se apárodhoz. megtette bunkó volt kész. ha bunkkózi kvelem is a csajom énis bunkózok de 5 perc után semmi. ha nagyon jó ahangulat akkor engedd neki. ha csak simán együttvagytok és leakar kapni mondjad neki hogy jaj bocs büdi aszám acigi maitt nemszabad.. és ezután ha vigyorog vagy valami akkor smárold le, de viszont ha mérges lesz tőle akkor teis legyél bunkó!
2009. aug. 13. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!