Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K2k2k2 kérdése:
Bántó ez egy nőnek vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt. Szép nagy mellei vannak neki amire nagyon büszke. Hozzáteszem imádom a cicijeit és gyönyörüeknek találom. Sajnos elkövettem 2 nagy hibát. Az egyik hogy a melleit párszor becézés képpen csöcsnek neveztem. Nálam ez jot jelentett de ő sértőnek találta. a másik hogy a telefont mindig ugy vesze fel hogy hallo helyett azt mondom "hőőő" mintha belebőgnék.. hülyeszokás.. de tök buli volt anno és rajtam maradt. Sajna bnőmhivását is fogadtam igy párszor. Szerintetek ez a 2 dolog nagyon sértő lehet egy nőnek.. és a lányokat kérdezem hogy ti ezért haragudnátok-e a szerelmetekre 2 hónapon át?2010. máj. 17. 23:48
2/18 anonim válasza:
Én nem haragudnék egyik miatt sem. :D Engem régen a barátom "csöcsöspankának" hívott... -.-" :DDD
Elég furcsa barátnőd lehet, ha ilyen miatt megharagszik. Én a helyébe visszavágnék valami viccessel. :)
3/18 anonim válasza:
hát a csöcs nem volt szép tőled, na de 2 hónapig...
a másik meg említésre sem méltó
4/18 anonim válasza:
Pl hívhatna: "Töketlen pöc.snek aki a gyakorikérdéseken teregeti ki a családi szennyest" :D
5/18 anonim válasza:
Szerintem nyalj be neki tövig azt fektesd meg XD
Am ha ennyiért besértődik az télleg elég gáz.
Bár ha nekem lenne jó csöcsös csajom arra vigyáznék XD
6/18 A kérdező kommentje:
Arctalan és névtelen vagyok. Ebből nem derül ki senkinek hogy kik vagyunk. Ennyi adatből max bnőm csodás testére lehet következtetni :D
2010. máj. 17. 23:58
7/18 anonim válasza:
hehhh, ennél már csak az jobb sztori, amit egy barátom mesélt... Annyi történt, hogy a barátnője rajtakapta, amint maszturbál; nnna jött a kiborulás, és vagy egy hétig a szomszéd szobában alvás, mert ez "milyen megalázó mááár"... Ráadásul 30-asok mindketten, nem tinik... Na ez a dedós :D
8/18 anonim válasza:
Nem túl vonzó humor. Próbálkozz valami mással.
9/18 anonim válasza:
a "csöcs" -ért egyéltalán nem haragudnék meg. Azt hiszem a másodikért se de ebben én nemvagyok túl hiteles mert én meg ugy szoktam néha felvenni hogy "na mondjad" vagy "na mivan"? :S és a barátom ezét szokott "nyafogni" ..szal ezek szerint ez télle bunkóság dehát... akia szokás rabja ..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!