Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bántó ez egy nőnek vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K2k2k2 kérdése:

Bántó ez egy nőnek vagy nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt. Szép nagy mellei vannak neki amire nagyon büszke. Hozzáteszem imádom a cicijeit és gyönyörüeknek találom. Sajnos elkövettem 2 nagy hibát. Az egyik hogy a melleit párszor becézés képpen csöcsnek neveztem. Nálam ez jot jelentett de ő sértőnek találta. a másik hogy a telefont mindig ugy vesze fel hogy hallo helyett azt mondom "hőőő" mintha belebőgnék.. hülyeszokás.. de tök buli volt anno és rajtam maradt. Sajna bnőmhivását is fogadtam igy párszor. Szerintetek ez a 2 dolog nagyon sértő lehet egy nőnek.. és a lányokat kérdezem hogy ti ezért haragudnátok-e a szerelmetekre 2 hónapon át?
2010. máj. 17. 23:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
dedós a csajod, bocs
2010. máj. 17. 23:49
 2/18 anonim válasza:
36%

Én nem haragudnék egyik miatt sem. :D Engem régen a barátom "csöcsöspankának" hívott... -.-" :DDD

Elég furcsa barátnőd lehet, ha ilyen miatt megharagszik. Én a helyébe visszavágnék valami viccessel. :)

2010. máj. 17. 23:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

hát a csöcs nem volt szép tőled, na de 2 hónapig...

a másik meg említésre sem méltó

2010. máj. 17. 23:54
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Pl hívhatna: "Töketlen pöc.snek aki a gyakorikérdéseken teregeti ki a családi szennyest" :D
2010. máj. 17. 23:55
 5/18 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nyalj be neki tövig azt fektesd meg XD

Am ha ennyiért besértődik az télleg elég gáz.

Bár ha nekem lenne jó csöcsös csajom arra vigyáznék XD

2010. máj. 17. 23:57
 6/18 A kérdező kommentje:
Arctalan és névtelen vagyok. Ebből nem derül ki senkinek hogy kik vagyunk. Ennyi adatből max bnőm csodás testére lehet következtetni :D
2010. máj. 17. 23:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
hehhh, ennél már csak az jobb sztori, amit egy barátom mesélt... Annyi történt, hogy a barátnője rajtakapta, amint maszturbál; nnna jött a kiborulás, és vagy egy hétig a szomszéd szobában alvás, mert ez "milyen megalázó mááár"... Ráadásul 30-asok mindketten, nem tinik... Na ez a dedós :D
2010. máj. 18. 00:02
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl vonzó humor. Próbálkozz valami mással.
2010. máj. 18. 00:07
 9/18 anonim ***** válasza:
a "csöcs" -ért egyéltalán nem haragudnék meg. Azt hiszem a másodikért se de ebben én nemvagyok túl hiteles mert én meg ugy szoktam néha felvenni hogy "na mondjad" vagy "na mivan"? :S és a barátom ezét szokott "nyafogni" ..szal ezek szerint ez télle bunkóság dehát... akia szokás rabja ..:S
2010. máj. 18. 00:19
 10/18 anonim ***** válasza:
am 18/L voltam ,
2010. máj. 18. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!