Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez bántó? Nem illetlen?
3éve vagyok a barátommal,nem járunk moziba,vacsorázni.
Nem is várom el.Kirándulunk,kutyázunk,főzök,filmezés otthon,szex,vásárlás.Ez a program álltalába.
Megbeszéltük,hogy elmegyünk fagyizni,vagy közösen beülünk egy cukrászdába.
Amikor viszont fagyizásra került a sor,mondta,hogy menjünk be,mert egy süteményt szeretne enni,amit csak azon a helyen lehet kapni.(Mondtam,hogy csomagoltassuk be, és egy normális helyen megesszük,de nem akarta.)
Na igenám,de ez a hely igénytelen,fülledt és bunkó a kiszolgálás.Mondtam,hogy inkább menjünk máshová.Ő ragaszkodott hozzá,mert csak ott lehet kapni olyan süteményt amit szeret.Győzködtem,de végül meguntam és bementünk.Megvette a süteményt,elkezdte enni.Én ott álltam felette(még le sem lehetett ülni,csak pult volt),néztem ahogy eszik,(dög melegbe,folyt rólam a víz)mint akinek nincs pénze kajára.
Mondom nem gáz,hogy én itt állok,miközbe megbeszéltük,hogy KÖZÖSEN fagyizunk vagy bármi,de nem arról volt szó,hogy nézem ahogy eszik.
Erre mondta,hogy majd utólag megeszek egy fagyit.
Nem nagy dolog tudom,de szerintem ez olyan illetlen.Végre lenne egy közös progi,ahol kimozdulunk,erre ezt is ilyen trehány módon zavarja le.
Szerintem nem túl lovagias viselkedés,rosszul esett.
Vélemények?
és te nem kaptál semmit?:S nem adott a sütiből se? semmi?
ez egy tajparaszt. szexre jó vagy...de sütit nem ad.
dobd ki a pics.be.:s
jó nem lehet mkinek annyi pénze h 2 sütit vegyen...de ha már vesz egyet, nemár h végigkelljen nézned ahogy megzabálja...:s már bocs de felháborítónak tartom:S
Egyszer hallottam egy nagy igazságot, amit azóta is betartok, és örök érvényű szabálynak tartom egy kapcsolatban.
Vita esetén MINDIG egy kicsit jobban kell szeretni a nőt.
Tehát a férfi engedjen, szeresse jobban a nőt, mint önmagát. Szerintem egyrészt ez egy nagyon szép dolog LENNE, másrészt ha ezt egy férfi megérti, a kapcsolat is sokkal kiegyensúlyozottabb lesz.
Szerintem ez így ilyen formában elég furcsa (nem akarom azt írni hogy bunkó, mert nem ez a megfelelő szó) volt tőle :S Kezelhette volna jobban a dolgot, és teljes mértékben megértem, ha számodra bántó volt, mivel egyáltalán nem szerettél volna oda bemenni, mégis "kötelezővé" tette.
Mondta,hogy egyek egy sütit,de olyan melegbe se kedvem,se gusztusom(azon a hejen ahol a pultot le se törlik)nem lett volna,ezért javasoltam,hogy menjünk máshová és vigyük el a sütit.
Ő válltig állítja,hogy én hisztis vagyok,hogy ezen kiakadok,meg 2 perc lett olna.
De milyen már,hogy gyorsan betúrja aztán...szóval ez egy közös dolog akart lenni.Mások étterembe járnak meg romantikáznak,én kevéssel is beérném.
Igen vele kéne megbeszélni,de már bebeszélte,hogy csak hisztizek és én vagyok a bunkó.
Nem szeretném leégetni ismerősök előtt,ezért itt kérdezem,meg Ti így ismeretlenül pártatlanok vagytok.
Vele meg nem jutottunk közös nevezőre.
Köszönöm a válaszokat!
Hmm, ezért írtam, hogy kicsit jobban kéne szeretni a nőt. Van hogy ez nekem sem megy elsőre, de mikor jön, hogy meg kell beszélnünk valamit, már tudom, hogy erre mindenképp szükségem lesz, és nem hagyom el a fejem.
Ha semmiképp nem tágít a véleménye mellől, és tényleg folyamatosan hisztisnek tart, akkor mit gondolsz, mi lesz ebből később? :S
(3 éve vagytok együtt, gondolom nem az volt az első eshetőség, hogy szakítsatok.)
Mondjuk, ha gyerek lesz és tényleg egy kicsit hisztissé válsz? Akkor már úgy néz rád mint egy boszorkányra. Ez így semmiképp nem jó. Ráadásul nem fogadta el az ajánlatod, ami teljesen korrekt volt, hogy vigyétek el a sütit. Így együtt lehetettek volna, és jól érezhettétek volna magatok.
Ne haragudj, de most már tényleg le kell bunkóznom :/
Hát,akkor kérdést kaptam a válaszomra,többet is.Ezek szerint mégsem vagyok egy házsártos boszorka.
Mindenesetre karamellás sütit nem akarok látni egy jó ideig:)
Akadnak viták,álltalába tapintatlan én meg érzékeny,aztán amikor látja,hogy rosszul érintett a dolog,akkor jön vigasztalni,hogy egy kicsit talán nekem is igazam volt és maradunk abban,hogy mindketten hibásak vagyunk:)
Csak kár,hogy ehez az kell,hogy megbántson.
Elmondtam,hogy igencsak félreismerehettem,mert ennyi illem szorulhatott volna belé és ha így akarja folytatni,akkor bizony egy engedékenyebb hölgyet kell keresni,de az első randin ne úgy indítson,hogy ő eszik a hölgy meg mellette ül.
Köszönöm mégegyszer!Az utolsó válaszoló partnere pedig igencsak szerencsés lehet,ez egy nagyon jó elv,csak nehogy nagyon engedékeny legyél a nőkkel:)
Jó éjt!
Hát igazából arról nem is írtál,hogy mennyire igazlmas lenne a kapcsolatotok,és hogy mi a helyzet az erotikával...De nekem elég laposnak tűnnek ezek a programok,amik nálatok vannak.
Én is tuti kiakadtam volna ezen a sütis dolgon!!!!Először meg kellett volna vennie neked kehelyben a fagyit,ha már mindenképp bent akar sütizni az biztos.
Másrészt ez kis dolognak tűnik,de mindig az ilyen kis dolgok vezetnek a nagyobb problémákhoz. Ezek az én tapasztalataim,mert én is sokszor apróságokon akadtam,ki de mégis számomra fontosak voltak :)
Amit pedig mások írnak,hogy miért itt kérdezed meg.. Hát őszintén szólva,ezt én sem tudnám bevallani a páromnak(bár most nincs is párom,de volt,hogy csak 1-2hónap múlva tudtam elsírni,hogy egy rohadvány gazt vehetett volna a szülinapomra a sz*ros más ajándék helyett vagy mellé... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!