Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez bántó? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez bántó? Nem illetlen?

Figyelt kérdés

3éve vagyok a barátommal,nem járunk moziba,vacsorázni.

Nem is várom el.Kirándulunk,kutyázunk,főzök,filmezés otthon,szex,vásárlás.Ez a program álltalába.

Megbeszéltük,hogy elmegyünk fagyizni,vagy közösen beülünk egy cukrászdába.

Amikor viszont fagyizásra került a sor,mondta,hogy menjünk be,mert egy süteményt szeretne enni,amit csak azon a helyen lehet kapni.(Mondtam,hogy csomagoltassuk be, és egy normális helyen megesszük,de nem akarta.)

Na igenám,de ez a hely igénytelen,fülledt és bunkó a kiszolgálás.Mondtam,hogy inkább menjünk máshová.Ő ragaszkodott hozzá,mert csak ott lehet kapni olyan süteményt amit szeret.Győzködtem,de végül meguntam és bementünk.Megvette a süteményt,elkezdte enni.Én ott álltam felette(még le sem lehetett ülni,csak pult volt),néztem ahogy eszik,(dög melegbe,folyt rólam a víz)mint akinek nincs pénze kajára.

Mondom nem gáz,hogy én itt állok,miközbe megbeszéltük,hogy KÖZÖSEN fagyizunk vagy bármi,de nem arról volt szó,hogy nézem ahogy eszik.

Erre mondta,hogy majd utólag megeszek egy fagyit.

Nem nagy dolog tudom,de szerintem ez olyan illetlen.Végre lenne egy közös progi,ahol kimozdulunk,erre ezt is ilyen trehány módon zavarja le.

Szerintem nem túl lovagias viselkedés,rosszul esett.

Vélemények?

2011. júl. 20. 23:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

"szexre jó vagy...de sütit nem ad. "

Ezen szakadtam xDD

Amúgy lehet semmi gáz vele, csak rohadtul imádja azt a sütit :D

Nagy igazság: A férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út

2011. júl. 21. 07:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónál is van pont. A hasas dolog mindig működik! :D

Megint a jobban szeresd a nőt elves srác vagyok! :D Csak azt akarom, hogy nem engedékenynek kell lenni, hanem éreztetni kell vele, hogy akárkinek is van igaza, szeretem őt. Ezt így nehéz leírni, pedig a való életben nem nehéz csinálni (legalábbis nekem soha nem tűnt nehéznek, és nem esett nehezemre). És még mielőtt papucsnak lennék titulálva! Nagyon utálom, ha parancsolgatnak, és irányítani akarnak, szóval még csak ezt sem lehet mondani :D

2011. júl. 21. 12:24
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen,ez már a süti és az én harcom:D

Az már biztos,hogy nem veszek...bár megfordult a fejemben,hogy hazaállítok egy pár darabbal bűntudat keltés végett.De szerintem csak boldogan elmajszolná.

Hát a szexel nincs baj és tényleg nem akarok éttermezni meg mozizni,de cserébe ezt elvárom.Egy normális fagyizást.

Nembaj,nemsokára nyaralás,legalább kimozdulunk:)

Valóban igazatok van,tényleg nagyon odavan azért a sütiért.De azért én mégiscsak a barátnője vagyok.

Már megemlítettem neki is,hogy megkérdeztem itt és mondtam azt is,hogy szexre jó vagyok,de sütit nem kapok:D

Jól indult a reggel,belátta,hogy igazam van és még röhögtünk is egy sort:)

Köszi mindenki!Főként az első válaszoló!;)

2011. júl. 21. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:
:) és az élet megy tovább.
2011. júl. 21. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!