Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bántó, ha barátomnak mondom, hogy lehetne rámenősebb határozottabb?
nem, szerintem abszolút nem... ha szeret téged, akkor megérti h jobban örülnél ha rámenősebb lenne... ha erre nem hajlandó, vagy őt ez sérti akkor értelemszerűen nem vonzódtok egymáshoz egyformán...
és a kapcsolatomból kiindulva sem értem h hogyan lehet ilyenen megsértődni... a párom és én is rámenős fajták vagyunk, de ha valamelyikőnknek szüksége van rá, h még inkább kimutassa a másik a vonzalmát, akkor azt bátran (de finoman) közöljük... fél éve vagyunk együtt de az egymás iránti vágy ugyan úgy lobog... és nem akadunk fenn ilyenen
22:29
Igazad van.Van benne valami.
Közhely, de nagyon igaz...mindig helytáll ez az elv, főleg egy párkapcsolatban: Mindenkit fogadjunk el olyannak, amilyen. Ne akard megváltoztatni. Ő visszahúzódóbb, nem az a törtető, nagyszájú fiú. Ha fontos neked, akkor elfogadod így ahogy van, ha nem, akkor meg keress mást. Ő ilyen. Az elcsukló hangjával meg az olykor esetlen fellépésével együtt.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!