Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van?
Van egy lány, akit nagyon szeretek, nem tudom, hogy szerelemből, vagy csak barátilag nagyon :D
Ebbe a lányba kegyetlenül szerelmes is voltam-lehet vagyok is, bár ő csak haverként tekint rám... Mégis mindig pl. most is miközben ezt írom őt figyelem face-n, hogy épp mit csinál, fent van-e. Ez a szerelemből szerintem nem maradhat így meg, vagy mégis?
nem mondasz hülyeséget, de tudom, hogy mit gondolnak rólam az emberek, ennek a lánynak csak a nagyképű szépfiúk jönnek be, és hát én mivel egyik sem vagyok :) :DDDD
így nincs is nála esélyem, de észrevettem volna, ha akar tőlem valamit, 1,5 éve meg is mondtam neki, sőt: ezzel indítottam az ismerkedést, de finoman lekoppintott, merthogy kapcsolat lesz mással meg blablabla
azóta kb 25%-kal jobban nézek ki, és ha elmondaná az ismerőseinek, hogy én még mindig..akkor aztán szakadnának a röhögéstől, mert nem vagyok extra, hanem csak átlag, és szerintem túl jó is nekem...éss..... csak az olyanok akarnak vele leni kapcsolatban, akik nem is nézik őt úgy, mint én :(
Kérdező, ahogy leírod, mintha magadról írnál.
Ez a lány is "nagyképű" veled szemben (ha úgy vesszük) és neked mégis ő kellene.
Szép történet, de picit kétségbe vonom, hogy valóban tisztán látsz-e?
Mindenesetre, talán meg kellene próbálnod, próbáld lazán, ha úgy szeretnéd- és nem muszáj elárulnod neki, hogy te állandóan "rajta lógsz". :)
ő nem nagyképű, csakhát meg tudják bolondítani a jóképű gyerekek a lányokat mindegy milyen idős legyen
de ő igazából se velem, se mással nem nagyképű, najó, aki ismerősöm zaklatja mindig :D , és vele az szokott lenni, meg flegma, de velem nagyon jó fej mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!