Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit nagyon szeretek, nem tudom, hogy szerelemből, vagy csak barátilag nagyon :D

Ebbe a lányba kegyetlenül szerelmes is voltam-lehet vagyok is, bár ő csak haverként tekint rám... Mégis mindig pl. most is miközben ezt írom őt figyelem face-n, hogy épp mit csinál, fent van-e. Ez a szerelemből szerintem nem maradhat így meg, vagy mégis?

2012. okt. 9. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Remélem nem az enyémet figyeli egy újabb ember :O
2012. okt. 9. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Barátilag nem szeret valakit nagyon az ember, és nem csekkolja állandóan, hogy mit csinál facebookon.
2012. okt. 9. 16:38
 3/12 A kérdező kommentje:
hát igen tudom, de valahogy a kilátástalanság már flegma állapot felé kezd sodorni, sőt ott is vagyok párkapcsolat témában
2012. okt. 9. 16:47
 4/12 A kérdező kommentje:
és hát szerintem meg sem érdemlem őt :(
2012. okt. 9. 16:48
 5/12 anonim válasza:
Ha tényleg barátok vagytok, akkor szerintem nyugodtan megbeszélheted vele a dolgot. Még a végén kiderül, hogy lehet ő is érez valamit irántad. Ha nem, akkor is még mindig megtudtok maradni barátok. :) Üljetek be valahova pl. egy kávéra beszélgetni. Vagy csak próbálj felé közeledni, ha nem akarsz ilyen lényegre törő lenni. :)
2012. okt. 9. 16:59
 6/12 A kérdező kommentje:

nem mondasz hülyeséget, de tudom, hogy mit gondolnak rólam az emberek, ennek a lánynak csak a nagyképű szépfiúk jönnek be, és hát én mivel egyik sem vagyok :) :DDDD

így nincs is nála esélyem, de észrevettem volna, ha akar tőlem valamit, 1,5 éve meg is mondtam neki, sőt: ezzel indítottam az ismerkedést, de finoman lekoppintott, merthogy kapcsolat lesz mással meg blablabla

azóta kb 25%-kal jobban nézek ki, és ha elmondaná az ismerőseinek, hogy én még mindig..akkor aztán szakadnának a röhögéstől, mert nem vagyok extra, hanem csak átlag, és szerintem túl jó is nekem...éss..... csak az olyanok akarnak vele leni kapcsolatban, akik nem is nézik őt úgy, mint én :(

2012. okt. 9. 17:06
 7/12 anonim válasza:
Hát akkor csak azt tudom mondani, hogy legyen boldog a "nagyképű szépfiúkkal". De legalább van egy jó barátja, akire számíthat. :) Ne változz meg miatta, olyannak szeressen amilyen vagy. És egy kis több önbizalmat...:)
2012. okt. 9. 17:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, ahogy leírod, mintha magadról írnál.

Ez a lány is "nagyképű" veled szemben (ha úgy vesszük) és neked mégis ő kellene.

Szép történet, de picit kétségbe vonom, hogy valóban tisztán látsz-e?

Mindenesetre, talán meg kellene próbálnod, próbáld lazán, ha úgy szeretnéd- és nem muszáj elárulnod neki, hogy te állandóan "rajta lógsz". :)

2012. okt. 9. 17:19
 9/12 A kérdező kommentje:

ő nem nagyképű, csakhát meg tudják bolondítani a jóképű gyerekek a lányokat mindegy milyen idős legyen

de ő igazából se velem, se mással nem nagyképű, najó, aki ismerősöm zaklatja mindig :D , és vele az szokott lenni, meg flegma, de velem nagyon jó fej mindig

2012. okt. 9. 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha jó fej veled, próbáld meg! :) Biztosan kedvel téged. Azt sem hiszem, hogy ki fognak nevetni. Ne mondd el neki, hogy már másfél éve erre vágysz, csak közeledj lazán és kész. :)
2012. okt. 9. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!