Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit nem ismerek olyan régóta, de találkoztunk párszor, mindig jól elvoltunk, volt, hogy smároltunk meg fogta a kezem. Tudom, hogy bejövök neki, meg is szokott dícsérni, meg úgy általában látom abból, ahogy viselkedik velem.

De nem értem, hogy akkor miért nem kérdezi meg, hogy járunk-e, vagy valami:D Nem tudom, hogy most az látszott-e viselkedésemből, hogy én nem akarok többet, vagy ilyesmi.

2012. okt. 8. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
De hisz jártok már!!! Tőlem se kérdezte meg a barátom, hogy járunk-e. Akkor mi se járunk? Pedig 4 hónapja boldogítjuk egymást.
2012. okt. 8. 16:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem:D Azért visszafogottabb lett a kapcsolatunk!
2012. okt. 8. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
rakoncátlankodás
2012. okt. 8. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá óvatosan, ebből biztosra fogja venni :D
2012. okt. 8. 18:07
 5/5 anonim válasza:
Tényleg ne biztos hogy egy fiú megkérdezi, Ha smároltatok meg minden meg eddig meg engedted neki akkor hogy nem mentél volna továb?? :D Ezen már lassacskán nincs tovább(korodhoz képest) Nem minden fiú kérdezi meg, látják az ők
2012. okt. 8. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!