Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs mellem. Ilyenkor mi van? :D
Ha tetszel a barátodnak, akkor nem kell zavarba jönnöd. Ha nem tetszenél neki, úgysem lenne veled. Szabad kérdeznem, hány éves vagy? Lehet, hogy még fog nőni a melled, ha fiatal vagy.
2012. szept. 27. 00:58
Hogy hogy nincs melled valami csak van ha még kicsi is ismerek kis mellű lányokat akik vékonyak stb.........
osztálytársam is van aki vékony melle se nagy de én oda vagyok érte mert arcra szép meg akkor a csaj hummora hogy az valami kegyetlen.Ezért szeretem nekem nem fontos hogy a melle nagy vagy kicsi ha arcra szép és a személyisége bejön :) 18/F
2012. szept. 27. 01:00
3/62 A kérdező kommentje:
18éves vagyok.. jó biztos fog még nőni de akkor is iszonyat kicsi lesz hisz semekkora nincs most se..plasztikáztatni mindenképp fogom nem érdekel kinek mi a véleménye évek óta gátlásos vagyok ez miatt.. de az még kb 2 év.. addig hogy nyomjam el a gátlásom?
Nekem csak 16 éves koromra lett akkora mellem, hogy értelme legyen melltartót venni. De akkor sem volt túl nagy. 19 éves koromban újra nőtt valamennyit, és mostmár elégedett vagyok magammal.
2012. szept. 27. 01:01
nem zavarna. lényeg h lehet izgatni ha nincs akkor is.
[link]
ez például simán jó, mintha magad írnád le pont olyan :P
vagy megnézed a mellbimbo.eu oldalt, és ott is elég sok a kismellű csaj. Azokat pedig emberek teszik fel az oldalra, magyarán bejön neki.
2012. szept. 27. 01:01
Egy csomo pasinak amugy tetszenek a kicsi, akar minimalis meretu mellek is. Pl nekem.
Kifejezetten nem szeretem a hatalmas kannakat..
2012. szept. 27. 01:02
7/62 A kérdező kommentje:
ha ez egy kicsi mell > OO
akkor az enyém ilyen ..
Ami a linkelt kepen van, az egy kicsit csaloka, mivel fel vannak emelve a lany kezei.. Ha leengedi, azok a cicik biztosan min 75B-sek.
2012. szept. 27. 01:04
kérdező, nem vagyok profi, de te nálad a "OO" 2 bimbót jelent csak?
2012. szept. 27. 01:05
Hidd el nem olyan jó a nagy mell..Nekem pl túl nagy..És most emiatt kell fogyóznom pedig nem szándékoztam de olyan nagy hogy már engem zavar ha tehetném kicsiket kérnék! Ha nem hat szerintem én pedig a kisebbítő műtét mellett döntök a késöbbiekben:)
2012. szept. 27. 01:06
Kapcsolódó kérdések: