Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs mellem. Ilyenkor mi van? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs mellem. Ilyenkor mi van? :D

Figyelt kérdés
arcra nem vagyok csúnya, alkatilag vékony vagyok (hízni nem tudok). meg vagyok elégedve magammal kivéve, hogy nincs mellem. de szószerint. még kell egy (kis) idő mire összeszedem plasztikára a pénzt de addig mit csináljak? barátom előtt is szégyenlős vagyok és elég rossz:S
2012. szept. 27. 00:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
tegyél fel egy képet, amin nincs a fejed rajta... megmondjuk, hogy jól nézel-e ki...
2012. szept. 27. 14:28
 42/62 anonim ***** válasza:

mert strandra is csak szabványos topmodellek járhatnak...

a legtöbb ilyen esetben az agyakban van a baj, nem a mellekkel

2012. szept. 27. 19:48
 43/62 anonim ***** válasza:

:)))

kérdező mostmár kíváncsivá tettél :D nincs önbizalmad, nem mersz strandra menni, de mégis van barátod, és elvileg nincs melled.

tegyél már fel egy képet. :D

én vagyok az egyik ki fárasztott múlt este :D

2012. szept. 27. 19:57
 44/62 A kérdező kommentje:
az arcomról akarsz képet?:D
2012. szept. 28. 00:27
 45/62 A kérdező kommentje:
na m1 küldök egyet:D
2012. szept. 28. 00:28
 46/62 anonim ***** válasza:

jaj kérdező tegyé má fel képet nekem is

nem az arcodróól a melledrőől

ugye nem vagy elégedett a púúnciddal se? tegyél fel róla is képet

2012. szept. 28. 05:09
 47/62 anonim ***** válasza:
fejnélkül kérnék én is egyet...
2012. szept. 28. 07:07
 48/62 A kérdező kommentje:

itt a kép>

ez mind a mellem:D

vicce kivül nem küldök amúgy képet.nehari de nem fogom idegeneknek a nemlétező mellem mutogatni

2012. szept. 28. 11:08
 49/62 anonim ***** válasza:

omájgád... mintha azonosítani lehetne a melleidről...

:D de megértem, csak az indokod béna. :P :DD

2012. szept. 28. 11:33
 50/62 anonim ***** válasza:

Ilynekor az van, hogy imádnálak. Nekem nagyon tetszenek a vékony pici cicis lányok.

(És ez most komoly. Nem azért mondom, hogy megvígasztlajak, vagy nem valami csajozos duma. Nem kérek se képet, se privit, hisz tudom reménytelen itt ismerkedni. De akkor is, én a pici cicik rajongója vagyok.)

2012. szept. 29. 11:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!