Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs mellem. Ilyenkor mi van? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs mellem. Ilyenkor mi van? :D

Figyelt kérdés
arcra nem vagyok csúnya, alkatilag vékony vagyok (hízni nem tudok). meg vagyok elégedve magammal kivéve, hogy nincs mellem. de szószerint. még kell egy (kis) idő mire összeszedem plasztikára a pénzt de addig mit csináljak? barátom előtt is szégyenlős vagyok és elég rossz:S
2012. szept. 27. 00:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
0%

Én alapból elítélem az értelmetlen mellnagyobbítást, viszont ilyen esetben javasolni szoktam.

Sokat segíthet ez egy olyan nőnek akinek állandó problémája van ezzel.

2012. szept. 27. 04:35
 32/62 anonim ***** válasza:

A pici cici a legjobb, amit lehet nem figyelembe venni, és csináltathatsz nagyobbat, de ennyi erővel sok csávó is a farokméretével szarozhatna sebésznél, minden egyes nyert centi miatt... Ami azért az élvezetek szempontjából fontosabb, mint egy cici méret. A nő nem attól nő, hogy mekkora, hanem hogy milyen az összkép. Lehet megcsináltatod, és szép cicid lesz, meg önbizalmad, de ha nem vagy mellé NŐ, akkor jobb lett volna a pici cici.

(nem hiszed el, hogy valaki ezt szereti, és a kellemetlen érzésed is megszűnne, ha olyan ember mondaná ezt, aki fontos neked...)

2012. szept. 27. 05:38
 33/62 anonim ***** válasza:

18 vagy. Már legálisan is szexelhetsz, bárkivel. Miért nem teszed s nézed meg a hatást? Ha bejön a pasinak, akkor nincs igazad. Ha jelét adja nem tetszésének, akkor viszont rossz pasit választottál egyébként is, nem csak ezért. Nekem pl. bejönnek a kismellű csajok, mert biztos, hogy nem fog tíz múlva a térdénél járni a melle. Hanem még akkor is 10/10-es lesz.

Felhívhatlak? :D

2012. szept. 27. 08:16
 34/62 anonim ***** válasza:
Jó, hogy valaki össze tud spórolni plasztikára! Majd ha egyedül élsz és dolgozol, jönnek a számlák, majd rájössz, hogy nem lesz miből megcsináltatni. Ha felnősz meglátod, hogy vannak fontosabb dolgok is a mellednél, főleg ha a barátod veled marad, de az nem a szilikonok miatt lesz. Majd ha gyereket szülsz, akkor csináltathatod meg újra, mert az tényleg nem szép látvány utána... Mondjuk kinek is akarod mutogatni? Még ha nem lenne pasid, megérteném, de hát látod, hogy nem lehetetlen. Mindenesetre a te dolgod, ha ez a vágyad, hát hajrá.
2012. szept. 27. 08:20
 35/62 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon zavart, hogy kicsik a melleim (nekem is szinte semmi nem volt), amióta fogamzásgátlót szedek, nőttek egy kicsit, szóval szerintem semmiképp a plasztikázás a megoldás, inkább a tabletta, ha már választani kellene.
2012. szept. 27. 10:06
 36/62 anonim ***** válasza:
68%
minek írsz ki kérdést, ha senki véleménye nem érdekel? menjél, sz0pjál le 6ügyvédet meg politikust, aztán a pénzből legyél te is műanyag lány mint a többi.
2012. szept. 27. 10:26
 37/62 anonim ***** válasza:

Én teljesen átlagos ,normális férfi vagyok,de mellekből kimondottan a kicsi vagy a szinte semmi ami vonzó számomra.

Azért is írom hogy átlagos,normális mert nem vagyok sem pedofil, sem látens meleg. Kissebbségi komplexusod , vagy gátlásod emiatt ne legyen , mert az én szememben valószínüleg csúcs vagy,és ahogy nézem az elöttem szólókat nem vagyok ezzel egyedül.

2012. szept. 27. 10:55
 38/62 anonim ***** válasza:

Szerintem ne plasztikáztasd meg, de legalábbis várj még vele jó sokat és nagyon-nagyon alaposan gondold meg, hogy tényleg akarod-e.

A plasztikázott mell nekem azt a képet adja, hogy nem vagy azonos önmagaddal és nem fogadod el magad. Ha képtelen vagy megbarátkozni vele és komoly önbizalomhiányt okoz később is, akkor hajrá. Nem a plasztikázás ellen vagyok, akinek nagyon csúnya, aránytalan vagy mondjuk totál felemás, az csináltassa csak meg. Neked viszont nem feltétlenül van rá szükséged.

Sok fiú szereti egyébként a kis melleket, engem személy szerint egyáltalán nem zavarna, ha a barátnőmnek semmi melle nem lenne, mert egyrészt nem tartom ezt csúnyának, és akit szeretek, annak úgyis minden részében megtalálom a szépet és a vonzót.

2012. szept. 27. 11:17
 39/62 anonim ***** válasza:

"Én teljesen átlagos ,normális férfi vagyok,de mellekből kimondottan a kicsi vagy a szinte semmi ami vonzó számomra.

Azért is írom hogy átlagos,normális mert nem vagyok sem pedofil, sem látens meleg. Kissebbségi komplexusod , vagy gátlásod emiatt ne legyen , mert az én szememben valószínüleg csúcs vagy,és ahogy nézem az elöttem szólókat nem vagyok ezzel egyedül."

ez nem igaz, a női magazinok megmondták hogy Ds kosár alatt nem vagy nő és minden pasinak az kell. akinek az tetszik az csak búúúzi lehet meg pedóófil.

3 hónap múlva meg jön a "pasim elhagyott, nem jött össze velem xy mert műmellem van micsinájjak" kérdés

2012. szept. 27. 12:22
 40/62 A kérdező kommentje:

3éve nem voltam strandon se semmmi..

a pénzért amúgy én dolgozok meg

2012. szept. 27. 14:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!