Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs mellem. Ilyenkor mi van? :D
Én alapból elítélem az értelmetlen mellnagyobbítást, viszont ilyen esetben javasolni szoktam.
Sokat segíthet ez egy olyan nőnek akinek állandó problémája van ezzel.
A pici cici a legjobb, amit lehet nem figyelembe venni, és csináltathatsz nagyobbat, de ennyi erővel sok csávó is a farokméretével szarozhatna sebésznél, minden egyes nyert centi miatt... Ami azért az élvezetek szempontjából fontosabb, mint egy cici méret. A nő nem attól nő, hogy mekkora, hanem hogy milyen az összkép. Lehet megcsináltatod, és szép cicid lesz, meg önbizalmad, de ha nem vagy mellé NŐ, akkor jobb lett volna a pici cici.
(nem hiszed el, hogy valaki ezt szereti, és a kellemetlen érzésed is megszűnne, ha olyan ember mondaná ezt, aki fontos neked...)
18 vagy. Már legálisan is szexelhetsz, bárkivel. Miért nem teszed s nézed meg a hatást? Ha bejön a pasinak, akkor nincs igazad. Ha jelét adja nem tetszésének, akkor viszont rossz pasit választottál egyébként is, nem csak ezért. Nekem pl. bejönnek a kismellű csajok, mert biztos, hogy nem fog tíz múlva a térdénél járni a melle. Hanem még akkor is 10/10-es lesz.
Felhívhatlak? :D
Én teljesen átlagos ,normális férfi vagyok,de mellekből kimondottan a kicsi vagy a szinte semmi ami vonzó számomra.
Azért is írom hogy átlagos,normális mert nem vagyok sem pedofil, sem látens meleg. Kissebbségi komplexusod , vagy gátlásod emiatt ne legyen , mert az én szememben valószínüleg csúcs vagy,és ahogy nézem az elöttem szólókat nem vagyok ezzel egyedül.
Szerintem ne plasztikáztasd meg, de legalábbis várj még vele jó sokat és nagyon-nagyon alaposan gondold meg, hogy tényleg akarod-e.
A plasztikázott mell nekem azt a képet adja, hogy nem vagy azonos önmagaddal és nem fogadod el magad. Ha képtelen vagy megbarátkozni vele és komoly önbizalomhiányt okoz később is, akkor hajrá. Nem a plasztikázás ellen vagyok, akinek nagyon csúnya, aránytalan vagy mondjuk totál felemás, az csináltassa csak meg. Neked viszont nem feltétlenül van rá szükséged.
Sok fiú szereti egyébként a kis melleket, engem személy szerint egyáltalán nem zavarna, ha a barátnőmnek semmi melle nem lenne, mert egyrészt nem tartom ezt csúnyának, és akit szeretek, annak úgyis minden részében megtalálom a szépet és a vonzót.
"Én teljesen átlagos ,normális férfi vagyok,de mellekből kimondottan a kicsi vagy a szinte semmi ami vonzó számomra.
Azért is írom hogy átlagos,normális mert nem vagyok sem pedofil, sem látens meleg. Kissebbségi komplexusod , vagy gátlásod emiatt ne legyen , mert az én szememben valószínüleg csúcs vagy,és ahogy nézem az elöttem szólókat nem vagyok ezzel egyedül."
ez nem igaz, a női magazinok megmondták hogy Ds kosár alatt nem vagy nő és minden pasinak az kell. akinek az tetszik az csak búúúzi lehet meg pedóófil.
3 hónap múlva meg jön a "pasim elhagyott, nem jött össze velem xy mert műmellem van micsinájjak" kérdés
3éve nem voltam strandon se semmmi..
a pénzért amúgy én dolgozok meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!