Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs mellem. Ilyenkor mi van? :D
Sajnos rengeteg hasonlo kerdes van itt (gondolom ez a szokasos "jajj kicsi a mellem problemakor" a lanyoknal), olvasd vegig oket. Mindegyik kerdeshez van 5-10-20 komment, ahol a normalisabbak elmondjak, h tokre nem erdekli oket h mekkora, mert nem az szamit. S ekkora mintanak mar talan adhatsz hitelt :)
Ha a pasid nem szeret, az biztosan nem ezert van. Ha pedig megis ezert, akkor rugd ki, talalsz jobbat.
Nekem is volt egy baratnom most nemreg, akinek konkretan tenyleg csak mellbimboja volt, semmi tobb. Es? Ettol o nem lett kevesebb a szememben..
Te sem vagy se nyomi, se bena, se semmi mas. Fel a fejjel es probald meg elfogadni magad.
na legalább te tudod hogy miért érzed magad szarnak emberek előtt, én még azt sem tudom, pedig nem találok magamon hibát :DD
Mondjuk hidd azt hogy nagy melled van, akkor nagy is lesz, és más is annak fogja látni. Hidd el így van.
Vagy akkor szép a szád? Emeld ki azt. Vagy a szemed, akkor azt emeld ki. És mint pasi mondom hogy minden pasi a jó dolgokat nézi meg a lányokon. Ha egyet talált, megáll agyban, és gyönyörködik. Utána már nem fogja érdekelni a melled mérete.
Ne érezd magad szarnak emiatt,lehet,hogy jó feneked van és az jobban érdekli a barátodat.
Amúgy régen itt olvastam valahol,mert az volt a kérdés,ha ezzel szekálnak nagyobb mellűek mit lehet válaszolni és valaki írta,hogy:Nagynak nagy igen a dinnye is,de a kajszi az édesebb XD
A melledért valóban csak plasztikával tehetsz,de sok pasit sokkal jobban izgat egy formás fenék,komolyan!!
Kezdj el popsira edzeni azt mindenki maga dönti el milyen,formálj nagy kerek feneket és verhetetlen leszel;)
"Nincs mellem. Ilyenkor mi van"
ilyenkor "mi" az van, "mell" az nincs.
bezzeg itt mellse, mise.
se mell, se mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!