Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a falamon képek vannak pasikról (sztárokról) pedig van barátom?
"De miért rosszabb ez, mint h a pasik meg szexfilmeket néznek"
- Ki mondta, hogy rosszabb? Egyébként annyi a különbség, hogy azt a férfi úgy negyed órára bekapcsolja, aztán annyi, Te viszont azok közt a képek közt élsz.
Nekem is tele van focisposzterekkel a szobám... bár az már más dolog, hogy kerültek oda, tehát "köztük élek". A barátom tulajdonképpen lesz*rja, hogy ott vannak. Sőt azt is mondta, hogy ne vegyem le őket, mert különben üres lesz a szobám. : DD
Egyik sem érdekes.
jaaa, nem lenge ruhájú, félmeztelen meg hasonló pasikkal?
első voltam amúgy. nem igazán tudok hozzászólni, én soha nem akartam a szobámba "lenge ruhájú" lányok képeit tenni. nem láttam értelmét. nem tudom megérteni azokat, akik ilyesmiket tesznek ki, de ők tudják.
ha nem azért vannak ott a képek, mert mint férfiak beindítanak vagy ilyesmi, akkor sztem nincs vele gond. (mert ugye ha van vkid, akit szeretsz, akkor ez értelmetlen).
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!