Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok, számon tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, számon tartjátok a napot, amikor összejöttetek a párotokkal?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert nekem ez egyáltalán nem fontos, de valamiért mindenki számolgatja, hogy "ma vagyunk két és fél hónaposak" mintha ketyegne valami időzítő vagy ilyesmi.

Nagyon furcsa, miért csinálják ezt az emberek?

21/L

2009. aug. 5. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért illik tudni, de nem veszünk azért ajándékot egymásnak meg ilyesmi.
2009. aug. 5. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel számon tartom, ajándékot viszont csak kerek számnál (1év,2év) veszünk egymásnak, ez olyan mint a szülinap megünnepled a születésed, itt pedig megünnepled azt hogy összejöttetek:)
2009. aug. 5. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

mi is számoljuk

szerintem igen is fontos :)

ilyenkor így mondjuk hogy jaj 20.-a van és most vagyunk x hónaposak de jó

meg meglepjük egymást valami kis aprósággal:)

2009. aug. 5. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi is számon tartjuk. Jó érzés tudni, hogy már milyen sok ideje együtt vagytok boldogok vagytok együtt.
2009. aug. 5. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is számon tartjuk.Már 3 éve hogy eggyütt vagyunk!
2009. aug. 5. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi is tudjuk, hogy mikor jöttünk össze, de mi is csak évfordulón lepjük meg egymást valami kis aprósággal.

Viszont azt nem szoktuk számolgatni, hogy ma vagyunk 1 év 3 hónap 4 naposak, ez szerintem túlzás... Ahogy ajándékot sem veszünk minden hónapnak, mert az meg úgy tűnik, mintha rövid távra terveznénk, ha ekkora "ügyet" csinálunk a hónapfordulóból.

2009. aug. 5. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Számomra fontos h észben legyen h húú most van a hófordulónk, de nincs ajándék meg semmi extra aznap. Nekem sem olyan nagyon fontos, lényeg h együtt vagyunk.
2009. aug. 5. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is napra pontosan tudom, mégsem pattogok havonta, hogy jaaaj x év y hónap, vegyünk gyorsan egymásnak valamit (:
2009. aug. 5. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:

mi is számoljuk, még órára is kb. tudjuk:)

de csak az egész hónapokat, szóval amit írtál a kérdésben, hogy két és fél hónap, így nem számoljuk.

nem is veszünk semmit, csak mondjuk, hogy ma vagyunk x hónaposak:)

2009. aug. 5. 23:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi is tudjuk napra pontosan a fél éveket és éveket szoktuk megünnepelni valami aprósággal. a hónapoknál meg csak megjegyzés és hogy + 1 hónap vagy ilyesmi.
2009. aug. 6. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!