Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek is előfordult, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordult, hogy amikor összejöttetek a párotokkal, akkor az elején nem volt annyira gördülékeny a beszélgetés?

Figyelt kérdés

Tegnap jöttem össze egy csodálatos lánnyal,természetesen ma is találkoztunk,de voltak közben-közben csendes időszakok.Ez mással is előfordul(t)?És ez nem ment a kapcsolat kárára?Milyen témákat tudnék felhozni?Előre is köszi a válaszokat!

20/F

2009. máj. 11. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amíg nem érzed, hogy kínos a csend, addig nem gond. Egyébként szerintem ha már összejöttetek, akkor felteszem, ismered a csajt, és megbízol benne. :) tehát szerintem bármit elmondhatsz neki, nem lesz az, hogy nem érekled. :)
2009. máj. 11. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:

ez inkabb az osszejoves elott volt neha gond, mert izgultam meg nagyon koncentraltam h erdekest,stb mondjak. de amint ez elmult allandoan beszeltunk, a legkulonbozobb dolgokrol ami csak eszunkbe jutott. csend nem igazan volt.

az elejen xtem a legjobb tema a Masik. h megismerjetek egymast. gondolom kivancsiak vagytok egymasra. :)

2009. máj. 11. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
idővel jobban megnyíltok és akkor talán több témátok lesz :) de ha ez a csend hónapokkal később sem múlik, akkor nem túl jó jel :S ha nincs miről beszélgetni, valószínűleg idővel unalmassá fog válni a kapcsolat
2009. máj. 11. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első egy-két hétben szerintem normális, velem is ez van általában:) De ha utána is marad, akkor az már nem jó.
2009. máj. 12. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!