Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után jöttetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után jöttetek össze a volt párotokkal (ha összejöttetek egyáltalán)? Milyen volt másodszorra járni vele és hogyan jöttetek megint össze?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
rá 1 évre jöttünk össze de már csak kavarni kicsit bepótolni a kimaradt dolgokat pl. a szex. míg jártunk nem szűz volt és nem áll készen nem voltak körülmények ezért kimaradt majdrá 1 évre mikor már adott volt a lehetőség összejöttünk szexelni meg kavarni, de komoly kapcsi már nem lett belőle sajnos. de jó volt vele lenni mégha csak ennyi lett belőle másodszor. azóta is barátként megvagyunk sőt szoktunk szexelni néha ha nicns senkije nekem vagy neki.
2009. júl. 19. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2 évig jártunk, vége lett. két év után újra.. két hétig tartott. ugyanúgy hagyott ott mint először: egy másik rib@ncért. tanulság: aki kétszer ugyanabba a szarba lép, meg is érdemli.
2009. júl. 19. 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:
bocs elírtam még jártunk szűz volt*
2009. júl. 19. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mér de nekem csak olyan barátaim voltak akikkel 2szer jártam ráadásul mindig én hagytam el őket de valahogy mindig összejöttünk újra. Ebből 2tőt emelnék ki a 2 komolyabbat, mind a kettő sokkal jobb volt másodjára és a 2.ok tovább is tartottak egyik 1 évig másik 3. Az egyiknél 2 hónap után a másiknál meg másfél év után kezdtük újra.
2009. júl. 20. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi negy evre ra jottunk ossze megint. :P Most nagyon jo egyutt, szeretjuk egymast, 3 honapja vagyunk egyutt, de komolyak a szandekaink mindkettonknek.
2009. júl. 20. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!