Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A barátom már egyszer kutakodott a személyes dolgaim között, személyes beszélgetéseimben másokkal, már akkor is mondtam neki, hogy ne tegye mert nagyon nem tetszik! Erre ma elküld nekem egy beszélgetést ami a legjobb barátnőmmel folytatott személyes beszélgetés volt. Persze épp olyan témáról volt szó amit nem kellett volna látnia, vagyis neki nem mondtam el mindent róla. Épp egy rosszabb időszakában voltunk a kapcsolatunknak és a barátnőmmel beszéltem meg a problémákat és azt, hogy nem biztos sokáig bírom már így...stb. Egyszóval olyan téma volt amit senki másnak nem mondtam el így mint ennek a lánynak.

Ma elküldte nekem a barátom(nem tudom hogy került hozzá, valahogy ellopta a gépemről) és nagyon csúnyán kérdőre vont és megpróbált lelkiismeret furdalást kelteni bennem.

Nagyon becsapottnak érzem magam mert már nem ez volt az első eset, hogy ilyet csinált...Ezután elküldtem a fenébe!

De nagyon szarul érzem magam...

Ti mit tennétek a helyemben? Mit tettetek volna a helyemben mikor megláttátok volna a saját beszélgetéseteket visszaküldve és "megvágva", hogy csak a lényeg legyen benne...(még át is alakította, kivágta a fontos részeket és ugy küldte el)?

2009. aug. 5. 19:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen az a baj, hogy én is azért szoktam lementeni, hogy ha esetleg valaki olyan linket küld v dolgot amire később is szükségem lehet akkor azt megtaláljam utána is.
2009. aug. 5. 19:24
 12/22 A kérdező kommentje:

Igen csak olyan nagyon nehéz... :(

Köszi a választ.

2009. aug. 5. 19:25
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

első igazi válaszoló vagyok: oké, persze! nehéz! de most az msn, utána majd jön az sms-ed, utána meg majd nyomozni fog?? Kérdőre vonja minden percedet?? azért ezek is jussanak eszedbe! Én is ott hagynám, mert kell a bizalom!

19/L

2009. aug. 5. 19:28
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Ez így van. Ez még csak a kezdet, és ha most nem bízik meg benned, akkor később sem fog, és ez idővel csak rosszabb lesz.
2009. aug. 5. 19:29
 15/22 A kérdező kommentje:
Igen én is nehezen tudom elképzelni, hogy bízna bennem főleg, hogy most megtalálta ezt a beszélgetést...
2009. aug. 5. 19:31
 16/22 A kérdező kommentje:
persze amikor mondtam neki h mért kutakodott a beszélgetésekben erre azt mondta hogy: "ugy látom okkal kutattam"...
2009. aug. 5. 19:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj azért amit mondok, de sztem eddig se bízott meg benned, és a megtalált beszélgetés már mind1 volt!

Gondolkozz el h tudnád-e úgy folytatni, h minden percben be kéne számolnod, rettegned kéne h mikor mit ért félre egy sms-ből! mert nagyon könnyű belemagyarázni bármit, és neki ezek szerint menne! A döntés a tiéd, én csak a lehetőségeket írom!

19/L

2009. aug. 5. 19:37
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

úgy látja okkal? Ezt a f*t!Ha te csinálnál ilyet, ő meg elmondana mindennek, hogy merészelsz ilyet csinálni.

Tudom milyen nehéz, otthagyni mert szereted, de ha ez így megy tovább egyre jobban előfog ez a hibája törni, és tönkre fog tenni téged.

2009. aug. 5. 19:38
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazad van amugy.
2009. aug. 5. 19:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet kódolni a beszélgetéseket!!!!!! ha nagyon megakarod tartani, akkor kódold le őket!!!!!
2009. aug. 5. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!