Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A barátom már egyszer kutakodott a személyes dolgaim között, személyes beszélgetéseimben másokkal, már akkor is mondtam neki, hogy ne tegye mert nagyon nem tetszik! Erre ma elküld nekem egy beszélgetést ami a legjobb barátnőmmel folytatott személyes beszélgetés volt. Persze épp olyan témáról volt szó amit nem kellett volna látnia, vagyis neki nem mondtam el mindent róla. Épp egy rosszabb időszakában voltunk a kapcsolatunknak és a barátnőmmel beszéltem meg a problémákat és azt, hogy nem biztos sokáig bírom már így...stb. Egyszóval olyan téma volt amit senki másnak nem mondtam el így mint ennek a lánynak.

Ma elküldte nekem a barátom(nem tudom hogy került hozzá, valahogy ellopta a gépemről) és nagyon csúnyán kérdőre vont és megpróbált lelkiismeret furdalást kelteni bennem.

Nagyon becsapottnak érzem magam mert már nem ez volt az első eset, hogy ilyet csinált...Ezután elküldtem a fenébe!

De nagyon szarul érzem magam...

Ti mit tennétek a helyemben? Mit tettetek volna a helyemben mikor megláttátok volna a saját beszélgetéseteket visszaküldve és "megvágva", hogy csak a lényeg legyen benne...(még át is alakította, kivágta a fontos részeket és ugy küldte el)?

2009. aug. 5. 19:06
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
30%
HA ILYEN HÜLYE VAGY ,HOGY LEMENTED A BESZÉLGETÉSEKET ,AKKOR MEG IS ÉRDEMLED!!!
2009. aug. 5. 19:12
 2/22 A kérdező kommentje:
Menj a pi*ába!!!! Tudod a saját gépemen azt hittem talán nem kell ilyenekkel törődnöm...nem hiszem, hogy én lennék a hibás...amúgy meg örülnék ha normális válaszokat kapnék nem ilyeneket!!!
2009. aug. 5. 19:14
 3/22 A kérdező kommentje:
Amúgy meg hogy jössz te ahhoz h lehülyézz??? Mi? Nem is ismersz egyáltalán!!!Majom...
2009. aug. 5. 19:15
 4/22 anonim válasza:
59%
Ne írj kérdéseket ,ha nem bírod a választ rá...
2009. aug. 5. 19:16
 5/22 anonim válasza:
35%
nA EZT ÉRTELMESEN LEÍRTAM...
2009. aug. 5. 19:16
 6/22 anonim ***** válasza:
79%

szia! bár az első eléggé csúnyán fejezte ki magát, de egy tuti, ezek után ne mentsd a beszélgetéseidet! Ami biztos h megmondanám neki h ez gerinctelen és ha nem fejezi be akkor pápá! Ha megérti megérti ha nem akkor mehet, mert egy kapcsolat alapja a bizalom, ami itt sztem nincs meg!

Üljetek le, beszélgessetek és mondj el neki mindent!

19/L

2009. aug. 5. 19:19
 7/22 A kérdező kommentje:
csak nem ez volt a kérdésem...hanem az h ti mit csináltatok volna a helyemben..
2009. aug. 5. 19:19
 8/22 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van! Az biztos h most már nem fogom őket elmenteni! Köszi.
2009. aug. 5. 19:20
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem így kell válaszolni! És mellesleg sokan lementik, és vannak progik, amik automatikusan mentik, de a lényeg nem ez.

Hanem, hogy ilyet művel, semmibe veszi a véleményedet, a személyes teredet, vagyis téged. Nem bízik benned. HOgy van pofája, ahhoz hogy ezt a beszélgetést elolvassa, és az, hogy megvágottan küldi át, nekem az jön le ebből, hogy csak a saját igazát bizonygatja, le se szarja a Te érzéseidet, és meg sem hallgat.

Ez már nem kapcsolat.

2009. aug. 5. 19:21
 10/22 anonim ***** válasza:
90%

Előző vagyok csak közben írtak, hogy a kérdésre is válaszoljak. Én otthagynám, mert ez már megalázó Rád nézve. Én így fognám fel, és még benned akar bűntudatot kelteni.

Én nem tudnék egy ilyen férfival együtt maradni

2009. aug. 5. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!