Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdtem a pasim bátyjával....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a pasim bátyjával. Hogy mondjam el neki? 17/L

Figyelt kérdés
Előtte még nem volt ilyen és nem is éreztem semmit a tesója iránt de csak úgy hirtelen fellobbant bennem.De én semmit nem akarok tőle.Csak komoly válaszokat légyszi!!
2012. okt. 8. 19:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem foglak elítélni, a te életed... bár bennem ha járok valakivel, fel sem merülne ilyen.

A legegyenesebb dolog szerintem, ha elmondod neki. Lehet, hogy ezzel vége lesz, de szerintem ez a leggerincesebb megoldás. Ráadásul ha elmondod, még jobb esélyeid lesznek, mint ha a bátyjától tudná meg. Meg aztán nem hiszem, hogy könnyű lenne ekkora titkot magadban tartva vele lenni...

2012. okt. 8. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:
"nem hiszem, hogy könnyű lenne ekkora titkot magadban tartva vele lenni" így van. el kell mondani, nincs más szerintem
2012. okt. 8. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!