Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm a pasijának a bátyjával kavar! Most akkor hogy van ez?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ez volt az első kérdés,amit feltettem ezzel kapcsolatban. Sajnos mára bebizonyosodott a viszonyuk,és ami engem roppantul bosszant,hogy a barátnőm egyáltalán nem veszi észre hogy ez tök gáz,csillogó szemekkel,susogva mesélte el nekem,hogy mi van. Először,gondoltam,oké boldog,meg minden,aztán kiderült,hogy MÉG MINDIG EGYÜTT VAN A (?)VOLT(?) PASIJÁVAL!!!! Aki persze még mindig mit sem sejt.......
ez az új dolog a fiú bátyjával,én nem érzem komoly kapcsolatnak,szerintem csak játszanak egymással,csak hát a bnőm nagyon belelkesült.......gondolom csábítja a pénz(részletek a régi kérdésben)
Nagyon féltem a barátnőmet,nemcsak azért,mert két vasat tart a tűzben,hanem mert nem túl okos,és sajna kinézem belőle,hogy valaki olyannak elkotyogja,aki simán továbbadná a "barátjának"........ kérlek segítsetek,ez nagyon fontos! :////
Én úgy gondolom,inkább buta,mint hűtlen. Már elnézést,hogy ilyet mondok a barátnőmre,de sajnos így van. Akkor máshogy kérdezem : ti mit csinálnátok a helyemben?
/Bocsi,de nagyon szeretnék választ kapni erre/
,,A szép lányok és gazdag fiúk felhőtlen kapcsolata"...
Elolvastam mindkét kérdést. (Amúgy most az hogy is van, hogy barátnőd szülei kint élnek az USA-ban, de a csaj itt? Vagy az egész sztori a tengerentúlok játszódik? :D)
Én a te helyedben kimaradnék belőle. Srác létemre, voltam már hasonló szituban, és tapasztalatból mondom: nem jó az ilyesmibe belefolyni. Majd ők szépen elintézik egymás közt, a csaj meg előbb-utóbb úgyis le fog bukni. (Semmi sem maradhat örökké titokban.) Hidd el, jobb lesz neked is, ha nem folysz bele.
Remélem segítettem.
utolsó : diplomaták a szülei,vagy micsoda :/
köszönöm a választ,igyekszem kimaradni belőlem,csak általában a barátnőm mindig hozzám rohan,ha történik valami,és ilyenkor nem tudom szó nélkül hagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!