Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátnőm a pasijának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm a pasijának a bátyjával kavar! Most akkor hogy van ez?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Ez volt az első kérdés,amit feltettem ezzel kapcsolatban. Sajnos mára bebizonyosodott a viszonyuk,és ami engem roppantul bosszant,hogy a barátnőm egyáltalán nem veszi észre hogy ez tök gáz,csillogó szemekkel,susogva mesélte el nekem,hogy mi van. Először,gondoltam,oké boldog,meg minden,aztán kiderült,hogy MÉG MINDIG EGYÜTT VAN A (?)VOLT(?) PASIJÁVAL!!!! Aki persze még mindig mit sem sejt.......

ez az új dolog a fiú bátyjával,én nem érzem komoly kapcsolatnak,szerintem csak játszanak egymással,csak hát a bnőm nagyon belelkesült.......gondolom csábítja a pénz(részletek a régi kérdésben)

Nagyon féltem a barátnőmet,nemcsak azért,mert két vasat tart a tűzben,hanem mert nem túl okos,és sajna kinézem belőle,hogy valaki olyannak elkotyogja,aki simán továbbadná a "barátjának"........ kérlek segítsetek,ez nagyon fontos! :////

2012. okt. 4. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tanácsot adhatsz, de a döntéseket hozza meg ő. Nyersen mondva: egye meg,amit kifőzött.
2012. okt. 4. 19:28
 12/16 A kérdező kommentje:

igazatok van,csak félek,hogy hülye fejjel rossz döntést hoz,és nem tud majd belőle kimászni. és igen,tudom,h megérdemli,de a barátnője vagyok,és szeretnék segíteni neki. :/

igazából attól félek a legjobban,nehogy a pasi hatására drogos legyen .

2012. okt. 4. 19:35
 13/16 Hanariko ***** válasza:
oké, hogy a barátnőd, de van az a szint, amikor már nem érdemes vele foglalkozni, ha tényleg ennyire naiv meg buta szegény. AKi hülye haljon meg... ennyi.
2012. okt. 26. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez nem egy fake kérdés?

Eleve sok mindent nem értek. Honnan van egy 20 éves srácnak 15 sportkocsija? Inkább gondolom őt a dílernek, mint a fogyasztónak.

Másrészt az öccsének semmi nem tűnik fel? Semmi? Akkor az öccse értelmi fogyatékos. Vagy nem is érdekli, hogy a bátyja elcsábította a barátnődet.

A barátnőd meg nem tudom mit akar. De ha ilyen hülye, hát egészségére...

Én szólnék a szüleinek, hogy a kislányuk egy drogos v. drogdíler sráccal kefélget és lehet, hogy már terhes is, és rendbe kéne tenni...

Ha ők nem regulázzák meg, akkor sok csodát te itt már nem tudsz tenni.

2012. okt. 26. 19:10
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolsó : amikor néha néha rápillantok a kérdésemre,nekem is szemetszúr,hogy létezik ilyen??? De,igen,létezik.

A fiú apja kint él Lengyelországban(de lehet,hogy Németo.,nem tudom pontosan),és neki mindig is elég mély volt a zsebe,és hát havonta pénzeli a fiacskáját.

Az öcsi? Nekem fogalmam nincs,mi játszódik le annak a fiúnak az agyában,hogy nem veszi észre.....

2012. okt. 29. 12:36
 16/16 A kérdező kommentje:
az,meg hogy díler-e,vagy fogyasztó? lövésem nincs,az egészet is,hogy drogozik,vagy drogozott,nem tudom,perpill,hogy áll a szerrel,onnan tudom,hogy egyszer voltam velük bulizni,és ott 15 percenként gyújtott rá a füves cigire.....
2012. okt. 29. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!